Αυτός είναι δήμαρχος… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CTdEM6GW2kQ&feature=player_embedded]

Το θέμα της της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο Καναδός Πρέσβης στην Ελλάδα και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία αλλά την Καναδική Κυβέρνηση η οποία εγγυάται (;) για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP., μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ! Μάλιστα. Αν εκπροσωπούσε δηλαδή την εταιρεία τι θα έλεγε;

Ο Καναδός μπρόκερ πήρε την απάντηση που του άρμοζε από  το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Δεν σας θέλουμε και δεν θέλουμε να το συζητήσουμε άλλο! Άντε γεια!

Για το ποιόν των Καναδικών μεταλλευτικών εταιρειών για τις οποίες εγγυάται ο κ. Πρέσβης, δείτε (ενδεικτικά) εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ


7 απαντήσεις στο “Αυτός είναι δήμαρχος… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε”

  1. Γεια Σας Απο το Κεμπεκ,

    Ειμαι Ελληνας που ζει στο Κεμπεκ.

    Θα ηθελα να σας ενιμερωσω πως το μυνημα που προσπαθησε να περασει ο πρεσβης του καναδα, δεν επαρκει στην αληθεια.

    Υπαρχουν πολλα κινηματα εδω στον καναδα που δινουν μεγαλη αντισταση σε καναδεζικες πολυεθνικες εταιριες οπως και εσεις πατριωτες μου!!!

    Θα ηθελα να ερθω σε επαφη με τον υπευθηνο του σαιτ να δουμε πως μπορουμε να σας φερουμε σε επαφη με χωρια και πολεις εδω στο καναδα που αντιστεκονται σαν και εσας σε παρομιες καταστασεις…

    Μια αρχη ειναι να γραψετε στο Richard Desjardins. Το σαιτ του ειναι http://www.richarddesjardins.com. Εκει θα δειτε το καινουργιο του ντοκιουμαντερ “Trou Story”….Και να καλεσετε τον κυριο πρεσβη να δει τα χαλια του καναδα, εντος της χωρας του!!!!! Εκει διχνει την οικογενεια Timmins και πως εχουν καταστρεψει χωρια και περιβαλλον του καναδα!!!

    Και να του αναφερετε για την καναδεζικη πολυεθνικη Goldcorp, και το τι εχει κανει στο Γουαταμαλα και Δυτικη Γουαιναια!!! Να πατε στο http://www.rabble.ca και να βαλετε Goldcorp σαν σεαρτσ, και να δειτε ολα τα αρθρα για την εταιρια αυτη…

    Και ενα τελευταιο, δεν ειναι τυχαιο πως ο Διευθυντης αυτης της εταιριας ηταν δικηγορος της οικογενειας Ροθατσαιλντ για 15 χρονια!!!

    Τελος παντων, να γνωριζετε, πως οτι θελετε και μπορουμε να βοηθησουμαι…θα το κανουμε…σας σινηστω να δειτε το ντοκιουμαντερ και εαν χρειαζετε βοηθεια να σας βαλουμε σε επαφη με τον Richard Desjardins, ενας παραγωγος του ντοκιουμαντερ, θα ειναι μεγαλη μας τιμη, να βοηθησουμαι..

    Με πολυ αγαπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,

    Βαγγελης Σκοταδης

    • Το ξέρω ότι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι και ότι και στον Καναδα υπάρχουν πολλοί αγώνες σαν τον δικό μας. Έχω δεί και το τρέιλερ του Hole Story – Ιστορία μιας τρύπας.
      Αν μου επιτρέπετε θα σας στείλω ένα e-mail.

  2. Γεια Σας,

    Στην συνεχεια της προηγουμενης παρατιρηση, για το ντοκιουμαντερ “Trou Story” στα Γαλλικα, η στα αγγλικα, “Whole Story”, να πατε στο http://www.onf-nfb.gc.ca/eng/collection/film/?id=58735...

    Να το στειλετε και να ενιμερωσετε τον κυριο πρεσβη!!!

  3. Κύριε Σκοταδη διάβασα το σχόλιό σας και χαίρομαι πολύ αλλά και συγκινούμαι πολύ που υπάρχουν έλληνες σας και εσάς. ι εμείς εδώ στη Μεγάλη Παναγία ζούμε δυο φορές αυτή τη μεγάλη τραγωδία της κρίσης με τη φωτιά που άναψε στο δάσος και στα νερά μας η Ελντοραντο. σας ευχαριστούμε απο καρδιάς για το ενδιαφέρον σας, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες και το μεγάλο ενδιαφέρον.

  4. Φοβερός ο δήμαρχος, θα παρακολουθώ τη πολιτική του δράση, γιατί είναι “πολλά κιλά μάγκας”!!!! Μπράβο στους θρακιώτες που βγάλανε τέτοιο άνθρωπο να τους εκπροσωπεί και έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες από εμάς τους β. Χαλκιδικιώτες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μια ζωή σε ένα ισορροπημένο και υγιές φυσικό περιβάλλον. Ακόμα, εντυπωσιάστηκα με τη πληροφορία πως ο διευθυντής της καναδέζικης εταιρείας ήταν δικηγόρος της οικογένειας Rothschild!!!! Αυτό λέει πολλά! Μόνο ενωμένος ο λαός, όπως είπε ο δήμαρχος μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια αρπαχτικά και τέτοιου έιδους οικογένειες που καταδυναστεύουν τους λαούς, λόγω μάταιης δόξας!!!!

  5. “Θέλησαν να εγκαταστήσουν ορυχεία χρυσού στην καλύτερη περιοχή του Νομού Έβρου και το αποτρέψαμε εμείς, με τους αγώνες μας, μαζί με ολόκληρη την κοινωνία του Έβρου και της Ροδόπης” Γ. Παπανδρέου (με όλο το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του) 9/9/2009.
    http://www.scrible.com/contentview/page/I0Q0110GIM568J6A20S3S3BBCIC0MK87:31420658/index.html
    Θέλω να δω τι θα πούνε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (και αυτοί που μετακόμισαν) τώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.