Δεν ισχύει η ρίψη δακρυγόνων από διαδηλωτές εντός του Δημαρχιακού μεγάρου


enpoarneas.blogspot.com

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δεν έχει γίνει ρίψη χημικών εντός του δημαρχείου από τους διαδηλωτές στην Ιερισσό, γιατί πολύ απλά δεν διαθέτουν χημικά και δακρυγόνα.

Επειδή όμως όπως γνωρίζουμε από την εμπειρία μας  τα χημικά και τα δακρυγόνα τα διαθέτουν συνήθως μόνο οι αστυνομικοί και ως γνωστόν αρέσκονται και στην προβοκάτσια, αν τυχών έχει γίνει ρίψη κάποιου δακρυγόνου εντός του δημαρχείου, τότε οφείλει ο εισαγγελέας να διενεργήσει ΕΔΕ και να επιρρίψει τυχών ευθύνες.
Ο κύριος Δήμαρχος μαζί με τους υπαλλήλους του, μπορεί να πλάσει όποιο παραμύθι νομίζει για να ρίξει για άλλη μια φορά στάχτη στα ΜΜΕ που του ζητάνε την άποψη του, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αποκρύψει την πραγματικότητα.

3 απαντήσεις στο “Δεν ισχύει η ρίψη δακρυγόνων από διαδηλωτές εντός του Δημαρχιακού μεγάρου”

  1. ola mme ta exoun mazi tous kai ta lene opws theloun autoi, prepei na parembei eisageleas oi katoikoi dehontai epeitheseis xwris aitia kai h etairia ekane katalipsi sto bouno.ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΣΥΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.