Αρχική Uncategorized Για το πρόβλημα των μεταλλείων στην περιοχή μας και για τα χυδαία...

Για το πρόβλημα των μεταλλείων στην περιοχή μας και για τα χυδαία σχόλια προς όσους λένε επώνυμα την άποψή τους

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καιρός ήταν να τα πει κάποιος! τα είπε ο ιατρός κ. Άγγελος Λαλιώτης με αφορμή τα χυδαία – και πάντα ανώνυμα – σχόλια που δέχθηκε (δείτε εδώ) μια νέα κοπέλα, επίσης γιατρός, που τόλμησε να πει επώνυμα την άποψή της, θεμελιωμένη στην εμπειρία της δουλειάς της. Αντιγράφουμε από τους Ενεργούς Πολίτες Δ.Ε. Αρναίας. Η εικόνα είναι από εδώ.

α)Επειδή η ανωνυμία είναι κλασσικό παράδειγμα ανανδρίας θα προκαλούσα τα ανθρωποειδή που φορανε φουστίτσες να βρίζουνε και να χλευάζουνε επώνυμα.

β) Το να βρίζει κάποιος οποιδήποτε εκφράζει έναν ευπρεπή λόγο, ακόμα και αν ΔΕΝ συμφωνεί μαζί του ειναι δείγμα ΑΓΡΟΙΚΙΑΣ.

γ) Γνωρίζω προσωπικά την Άννα και εγώ αλλά και όσοι την γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ένας αξοπρεπέστατος άνθρωπός με αρχές που ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΕ και δεν πουλα εκδουλεύσεις σε κανένα “επιχειρηματια”.

δ) Σε ότι αφορα τον θρασύδειλο που ανώνυμα χλευάζει να του πώ ότι όταν κοπροσκύλιαζε η Άννα και άλλοι σαν αυτή κόπιαζε ώρες , βράδια σαββατοκύριακά, καλοκαίρια και γιορτές και δεν ιπινι ρακιά στα παζάρια.Και τώρα ακομά ποιός από σας έχει δουλεψει 36 και 52 ώρες ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΠΝΟΣ???? ΠΟΙΟΣ ξέρει τι είναι να παραλαμβάνεις σηπτικούς αρρώστους όπως συχνά παραλαμβάνουν οι αιματολόγοι 3 το πρώί έχοντας δουλέψει 18 ώρες ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρίν???? Και πλήθος άλλων καταστάσεων που ο μέσος άνθρωπος ούτε φαντάζετε.Και τέλος τέλος αγροίκε εχεις ανακοινώσει εσύ ποτε θάνατο ανθρώπου και μάλιστα σε γονείς??

ε) Ο ειδικευόμενος που είναι η Άννα δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. Έχει απλά σύμβαση με το νοσοκομείο με καθεστώς ιδιωτικού δικαίου έως ότου να τελείώσει η ειδικότητά της.

στ) Ο λόγος της συναισθηματικός πλήν όμως αληθινός. Για οσους ξέρουν στοιχειωδώς γράμματα παραπέμπω στο παρακάτω link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ είναι η Μέκκα της ιατρικής σήμερα, από το Νational Institution of Health των ΗΠΑ και περιλαμβάνει όλες τις ιατρικές δημοσιεύσεις επί όλων των θεμάτων ιατρικής και ενημερώνεται διαρκώς για κάθε δημοσίευση ιατρικής.

Βάλτέ το λήμμα gold mining and public health και απλά διαβάστε τις ιατρικές δημοσιεύσεις επί του θέματος…. .

ζ) Η αγωνία για την επιβίωση είναι κάτι απόλυτα σεβαστό. Μπορεί κάποιοι να μην έχουν άλλη επιλογή και να θεωρούν την απασχόληση “στα μεταλλεία” όπως άκουγα μικρός, την μόνη ευκαιρία.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται μια πλήρης ενημερωση από επίσημες κρατικές αρχές για όλα τα δεδομένα μιας τέτοιας επένδυσης σε όλη την περιοχή? Κάνουμε δημοψηφίσματα για ότι βλακεία έρχεται στο κεφάλι του καθενός και για ένα τέτοιο θέμα οι πολίτες της Βορείου Χαλκιδικής δεν ερωτώνται επίσημα και συντεταγμένα???? Ως κοινωνία ας πάρουμε μια απόφαση ψύχραιμα, πραγματικά δημοκρατικά ώστε να είναι και αποδεκτή από όλους στη Βόρεια Χαλκιδική,χωρίς ψυχολογικούς εκβιασμόυς από παραγοντίσκους και πολιτικάντηδες, με βάση τα υπέρ, τα κατά, τις εγγυήσεις και τα ανταλλάγματα από εταιρειες και κράτος (εάν υπάρχουν) και κυρίως σκεπτόμενοι με ωριμότητα και ολοκληρωμένα.

Με τιμή
Λαλιώτης Άγγελος
Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

ΥΓ: Εγω δεν μπορώ ούτε καν τα Σαββατοκυρικά να έρχομαι στον τόπο που μένει η οικογένεια μου και που είναι θαμένοι οι πρόγονοί μου. Πίστεψτε με αυτό δεν με κάνει να αγωνιώ λιγότερο και να μην ποναω πάρα πολύ αυτή την πολύτιμη για μένα ΓΗ.
Αναρτήθηκε από Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.