Aυτοί είναι οι “ξενόφερτοι τραμπούκοι” κ. Πάχτα;


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AU1Xc3cv3as]

Βίντεο με πλήρη κάλυψη της 25ης Μαρτίου, από τη συγκέντρωση μετά την παρέλαση στην Ιερισσο, μετά στην Παναγία και στα δακρυγόνα στο “Χοντρό Δέντρο”. Δείτε το καλά γιατί δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στη Χαλκιδική!


Μία απάντηση στο “Aυτοί είναι οι “ξενόφερτοι τραμπούκοι” κ. Πάχτα;”

  1. Ο γκεμπελισμος ,σεχταρισμός και η “ανωνυμία ” τους δεν έχουν τελειωμό σε αυτών τον τόπο . Στο σημερινό blog “Πολιτών Αριστοτέλη” η αθεόφοβοι τσιταρουν τον αγωνιστή της δημοκρατίας και ελευθερίας Περικλή Κοροβεση http://politesaristoteli.blogspot.com/2012/03/blog-post_8899.html ..πρώην βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου , συγγραφέα ,και εξαιρετικό αρθρογράφο της Ελευθεροτυπίας
    Για οποίους δεν ξέρουν η δεν θυμούνται ενημερώνω ότι ο Περικλής είναι ο άνθρωπος που στα γεγονότα της Ολυμπιάδας (με την επιβολή του Στρατιωτικού Νόμου κυβέρνησης Σημιτη ) έφερε το θέμα μετά από την επιτόπια επίσκεψη στην Βουλή και διεθνή δημοσιότητα , ήταν τότε και είναι τώρα δίπλα μας .
    .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.