Μπας κι έχουν μαγικό φίλτρο οι κάτοικοι που αντιδρούν στα μεταλλεία;


Μήπως αναρωτιέστε και σεις όπως όλοι οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που έχουν τη χαρά να βλέπουν τα δυο τηλεοπτικά μας κανάλια XTV και SUPER, τι πραγματικά έγινε πάνω στις Σκουριές την Τρίτη 20 Μαρτίου;

skouries1

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Αντιδημάρχου Αριστοτέλη Βασίλη Μοσχόπουλου να προσπαθεί να πείσει ότι “ήταν κάτι άγριοι με καδρόνια, αλυσίδες και χημικά όπλα (!) που επιτέθηκε και χτύπησε τους καημένους τους μεταλλωρύχους” …και μετά ακούς  ότι αυτοί οι “άγριοι” ήταν όλοι κι όλοι τριάντα, ενώ από την άλλη μερια ήταν πάνω από πεντακόσιοι (1.500 λέει ο αγαπητός Αντιδήμαρχος) …και κάπου δεν δένει το σενάριο. Βλέπεις κι αυτή τη φωτογραφία, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, οι μισές γυναίκες, απέναντι σε μια ολόκληρη ορδή… Είναι δυνατόν; Υπερφυσικές δυνάμεις έχουν;

Και μήπως η φωτογραφία από τις Σκουριές μοιάζει πάρα πολύ μ’αυτήν εδώ;

Ρε, μπας κι έχουν κάποιο μαγικό φίλτρο αυτοί οι Μεγαλοπαναγιώτες και οι Ιερισσιώτες;;; Γκλου, γκλου, γκλου και ΠΑΦ!; Συνιστούμε στα σαϊνια της εταιρείας να ψάξουν να βρουν το δρυΐδη!

Αλλά επειδή αυτά τα πράγματα μόνο στα καρτούν γίνονται και επειδή το ψέμα έχει και τα όριά του, είναι καιρός να πούμε επιτέλους την αλήθεια για τα γεγονότα της Τρίτης 20 Μαρτίου στις Σκουριές. Και η αλήθεια είναι ότι οι 30 άνθρωποι που ήταν εκεί για να φυλαξουν το πολύτιμο δάσος των Σκουριών από τα συνεργεία καταστροφής της εταιρείας, έφαγαν ξύλο. Πολύ ξύλο. Με τη συνέργεια της Αστυνομίας.

Το χρονικό του προαναγγελθέντος εγκλήματος θα το πούμε με λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτησή μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.