ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στην Χαλκιδική από εργαζόμενους του ΜΠΟΜΠΟΛΑ (Ηχητικό)


ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στην Χαλκιδική από εργαζόμενους του ΜΠΟΜΠΟΛΑ (Ηχητικό)ΑΚΟΥΣΤΕ την συγκλονιστή καταγγελία του εκπροσώπου των κατοίκων κ. Τόλη Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη και από την οποία προκύπτει ότι εργαζόμενοι του Μπόμπολασάπισαν στο ξύλο και έστειλαν στο Νοσοκομείο κατοίκους του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου Χαλκιδικής, εκ των οποίων ένας 48χρονος οικογενειάρχης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με την ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου.Ακούστε την σχετική καταγγελία:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/40408670″ iframe=”true” /]

www.e-volos.gr


4 απαντήσεις στο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στην Χαλκιδική από εργαζόμενους του ΜΠΟΜΠΟΛΑ (Ηχητικό)”

  1. Πάμε για πόλωση και έκτροπα
    Δεν είμαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που το λέει. Αλλά τα επεισόδια είτε είναι αυτά στην Κερατέα, ή στο Αποπηγάδι, ή τώρα στην Χαλκιδική, παρέα με την ανασφάλεια και τον φόβο του κόσμου, το απίθανο αδιέξοδο της ανειλικρινούς και ξενόφερτης μνημονιακής προσέγγισης, παλιών και καλλιεργημένων διχασμών, αλλοδαπών, περιέργων, ποδοσφαιρόφιλων, κουκουλοφόρων, αλλαγών σε εκλογικό νόμο κάθε Τρίτη και 13, κλπ, μυρίζουν μπαρούτι. Ίσως αυτό είναι το ζητούμενο για όποιον άρρωστο τα σκαρφίζεται.

    Ξεχάστε το δεξιός-αριστερός. ΔΕΝ υφίσταται πια αυτός ο διαχωρισμός. Το θέμα είναι απλά και σκέτα η ελευθερία και οι πραγματικές επιλογές, και όχι αυτές που προκύπτουν από διλήμματα-μαϊμούδες.
    http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_21.html

  2. Για το ακουστικο ντοκουμεντο ΕΧΜ, ΕΧΜ..ΠΩς ΝΑ ΤΟ πω, Σας δουλευει κυριε Τολη ψιλο γαζει ο δημοσιογραφος και εσεις χαμπραρι?????
    λετε να μην διαβασε ποτε το καλοκαιρι οτι οι αδειες βγηκαν?? Βουιζε ολος ο οικονομικος τυπος!!! Αρα και αυτον βλακα τον περασατε. Αντε, καλα…,
    Με τα τα video “,θα τουσ κανω αυριο εγω στο internet” με προφανη την οποια προθεση ( απο δικο σας σρατοπαιδο) τι λετε? Οταν θα κανετε την μηνυση να ξερετε που μπορουμε να παρουμε τα αποδικτικα στυχια , γιατι ηταν να φυγετε, ετσι δεν ειναι????? Αφου δεν θελατε φασαρια..?
    Στηλατε και στο νοσοκομειο εναν οικογενιαρχη 48 χρονων, συγχαρητηρια. Να σας θυμησω το δικο σας motto , που μας στελνετε εδω και 2 χρονια.. μολων λαβe…πως λεει η παροιμια.για να δω..α.. εμ κλευτης , εμ ψευτης,. εισαστε ο ηθικος αυτουργος. και σιγουρα συνυπογραφουν οχι οι 300 αλλα oi 400, 1000 και βαλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.