Aξιοπρέπεια. Συνεργεία και δασικοί συνεταιρισμοί της Μ.Παναγιάς αρνούνται να καταστρέψουν τον τόπο τους!


[vodpod id=Video.16246562&w=425&h=350&fv=]

“…Aναφέρομαι ουσιαστικά σε όλα τα συνεργεία χωματουργικών της Μεγάλης Παναγίας στους οποίους προτάθηκαν διπλά χρήματα, ασφαλισμένα μηχανήματα και είπαν ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕ“!

…Θα πρέπει να αναφερθούμε στους δασικούς συνεταιρισμούς που με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες μεταξύ τους,  όταν τους ζήτησαν να πάνε στο βουνό για να ξυρίσουν αυτό το βουνό είπαν ευθαρσώς και πάλι ΟΧΙ“!

Απόσπασμα από την ομιλία του Γιάννη Δεληγιώβα  στην πρώτη συνάντηση Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία Βορείου Ελλάδος που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο της Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012.


Μία απάντηση στο “Aξιοπρέπεια. Συνεργεία και δασικοί συνεταιρισμοί της Μ.Παναγιάς αρνούνται να καταστρέψουν τον τόπο τους!”

  1. η δασεργατες έχουν απόλυτα δίκαιο και τους συγχαίρω ξέρουν πολύ καλά την πραγματική αξία του μεγαλύτερου ανανεώσιμου Ορυκτού Πλούτου του τόπου μας που είναι το δέντρο και σωστά υπερασπίζονται την υπεραξία του που με προχείρους υπολογισμούς ξεπερνά τα 4 δις Ευρω , έναντι της εργασίας που θααα προσφέρουν η 500 εργαζόμενοι στα Ορυχεία που δεν ξεπερνά για 20 χρόνια τα 100 εκ σε μισθούς και θα αφήσουν πίσω τους για τα παιδιά και εγγόνια ……. αποκαΐδια και καταστροφή !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.