Αρχική Uncategorized Aγώνες δρόμου και ποδηλάτου ενάντια στα μεταλλεία, στη Βάθη Κιλκίς

Aγώνες δρόμου και ποδηλάτου ενάντια στα μεταλλεία, στη Βάθη Κιλκίς

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ήταν πραγματικά συγκινητική η Κυριακή στη Βάθη. Το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ–ΠΑΪΚΟ, o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ “Η ΔΡΥΣ” ΒΑΘΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώσαν με επιτυχία τον αγώνα δρόμου και ποδηλάτου στην περιοχή της Βάθης, που το ΥΠΕΚΑ την προορίζει για μεταλλεία και χαβούζες τοξικών αποβλήτων. Ο αγώνας είχε την μορφή διαμαρτυρίας απέναντι σε όσους αγνοούν την βούληση των κατοίκων να ζήσουν χωρίς μεταλλεία στρεφόμενοι σε αειφόρες μορφές ανάπτυξης.

Η παγωνιά και το χιονόνερο που στη συνέχεια μετατράπηκε σε χιόνι δεν εμπόδισε τους περίπου 60 δρομείς και ποδηλάτες, μεταξύ αυτών και παιδιά, που αγωνίστηκαν για να δώσουν το μήνυμα της προστασίας του τόπου. Η απόσταση ήταν περίπου 10 χλμ και για τους δύο αγώνες. Στον τερματισμό υπήρχε μπουφές, προσφορά του τοπικού συλλόγου και άλλων συλλόγων της περιοχής. Στους νικητές απονεμήθηκαν ξύλινα μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.  Την εκδήλωση στήριξαν  οι σύλλογοι και οι κάτοικοι των γειτονικών χωριών οι οποίοι οραματίζονται ένα μέλλον διαφορετικό από αυτό που τους επιφυλάσσουν τα σχέδια του Υ.Π.Ε.Κ.Α. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καθιερώσουν των αγώνα αυτόν αλλάζοντας τη διαδρομή και το μήκος του.

Στο kilkis24 μπορείτε να διαβάσετε τα ονόματα των νικητών και τα αναλυτικά αποτελέσματα. Εμείς θεωρούμε ότι τη μεγαλύτερη αξία έχει η συμμετοχή. Ακολουθούν φωτογραφίες από το antinewskilkis.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.