Πόλεμο στους χρυσοθήρες – Η νέα ταινία του Γιάννη Καρυπίδη


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8KMUDt8-aA8&feature=g-upl&context=G2d41a9eAUAAAAAAAAAA]

Νέα δεκαετία, νέα ταινία. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά “Της Γης Το Χρυσάφι” η νέα ταινία, αβάπτιστη ακόμα, του Γιάννη Καρυπίδη, έχει ξανά θέμα τον αγώνα ενάντια στα χρυσωρυχεία. Έναν αγώνα που όχι μόνο δεν έσβησε, αλλά απέκτησε νέα δυναμική κι επεκτάθηκε και σ’αλλες περιοχές της χώρας. Με κεντρικό ομιλητή τον Τόλη Παπαγεωργίου, η ταινία καταγράφει τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω από τα μεταλλεία χρυσού Χαλκιδικής, Ροδόπης και Έβρου, και προσεγγίζει και το νέο στόχο των χρυσοθήρων, το Κιλκίς.


Μία απάντηση στο “Πόλεμο στους χρυσοθήρες – Η νέα ταινία του Γιάννη Καρυπίδη”

  1. Ωραία ταινία θα είναι αυτή. Με ωραία τοπία, ωραίους πρωταγωνιστές. Αντικειμενική και φυσικά με στόχο την αισθητική ανάδειξη της φύσης και των ιδεωδών που προκύπτουν από την αειφορική διαχείρησή της.
    Και ο σκηνοθέτης φοβερός θα έλεγα… Με πλήρη γνώση γεωλογικομεταλλειολογικοπεριβαλλοντικοσκηνοθετικολογίας….
    Και το κανάλι τρομερό, απίθανο,αντικειμενικό και γεμάτο πλουραλισμό και πολυφωνία.
    Χουρέι δεν μπορώ να κρατηθώ πριν αναφωνήσω. Ζήτω η δημοκρατία της πολυφωνίας, Κάτω το Κράτος των Αθηνών. Να κλείσουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ… και ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.