26 μήνες φυλακή στους κατηγορούμενους της S&B, απορεί η εταιρεία…


Ποινές φυλάκισης 26 μηνών για το έγκλημα στην Μήλο


Το Τριμελές Πρωτοδικείο της Σύρου αποφάσισε να επιβάλλει ποινές φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή σε κάθε έναν από τους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και το αφεντικό της εταιρεία S&B κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, για το οικολογικό έγκλημα στην Μήλο. Η εταιρεία αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης κατά ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/

Η S&B για την απόφαση του δικαστηρίου της Σύρου: “Πώς έγινε αυτό;”

Απαλλάχθηκε για δυο από τις τρεις κατηγορίες η S&B στη δίκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σύρο. Ειδικότερα, η εταιρεία απαλλάχθηκε για τις κατηγορίες πρόκλησης σωματικών βλαβών και περιβαλλοντικής ρύπανσης, ενώ κρίθηκε ένοχη για την περιβαλλοντική υποβάθμιση, απόφαση για την οποία και άσκησε έφεση.  Σε ανακοίνωσή της η S&B αναφέρει:

“Με αίσθημα δικαίωσης δέχθηκε η κοινότητα της S&Β την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη που έληξε σήμερα στη Σύρο, σχετικά με κατηγορίες πρόκλησης βλαβών στην υγεία και περιβαλλοντικής ρύπανσης στη Μήλο. Από την άλλη μεριά, μας προξενεί έκπληξη η καταδίκη των στελεχών μας, έστω και με αναστολή… Η συνέχεια εδώ.


2 απαντήσεις στο “26 μήνες φυλακή στους κατηγορούμενους της S&B, απορεί η εταιρεία…”

  1. και το λαϊκίστικο θέατρο της “αδέκαστης και ανεξάρτητης” δικαιοσύνης και σήψης .. καλά κρατά ..χιχιχ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.