Ημερίδα στο Κιλκίς για τις επιπτώσεις της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού


Οι πολίτες οργανώνονται για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα που έρχεται. Το νέο Ελντοράντο είναι ο νομός Κιλκίς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του ΙΓΜΕ, και ήδη έχει ετοιμαστεί προκήρυξη διαγωνισμού (εδώ) για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης στις παρακάτω περιοχές του νομού:

  • Δημόσιος Μεταλλευτικός Χώρος Πολύκαστρου – Σκρα (μικτά θειούχα) και Μαύρου Δέντρου (μολυβδαίνιο)
  • Δημόσιος Μεταλλευτικός Χώρος Βάθης – Γερακαρίου και Ποντοκερασιάς (χρυσός-χαλκός)

ΑΦΙΣ. ΗΜΕΡΙΔΑΣ 20111111


Μία απάντηση στο “Ημερίδα στο Κιλκίς για τις επιπτώσεις της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού”

  1. ΘΑ αναρωτιέστε σίγουρα

    το ΙΓΜΕ χρόνια τώρα έκαναν γεωτρήσεις (με δικάμας χρήματα δλδ.των φορολογούμενων)και μέχρι σήμερα αυτά τα στοιχειά θα έπρεπε λογικά και νόμιμα να βρίσκονται στην διάθεση τοπικής αυτοδιοίκησης και φορολογούμενων .. σωστά

    Ρωτάω
    Ήταν ποτέ στην διάθεση του Δήμαρχου Βλαχόπουλοτα ,Λαζαρου ,Μητροφανη , Προσωπικά παρακολούθησα το συνέδριο ΣΤΗΝ θεσσαλονικη για τον ορυκτό πλούτο.. Και ιδιαίτερα την εισήγηση του προέδρου του ΙΓΜΕ , Τόσες ανακρίβειες και μαλα@@δεν έχω συναντήσει στην ζωή μου .(του το επισήμανα )

    Πως σήμερα ..μετά την διάλυση του ΙΓΜΕ … .. αυτά τα στοιχεία παραδόξως βρίσκονται στην κατοχή του κάθε Αρ.Παχτα , Μοσχοπουλου, ξένων εταιριών…. ???? ..
    Πόσα χρήματα διέθεσαν για να τα αποκτήσουν και ποιος κρατικός Υπάλληλος τα πούλησε.. τσάμπα… Επιτρέπετε αυτό από τον σχετικό Κανονισμό κύριε δρ.Αρβανιτιδη ???

    Όσων αφορά τώρα την περιοχή μας

    η Πολιτική Ηγεσία (Παπακωνσταντινου) ενέκρινε την ΜΠΕ του Ελληνικό Χρυσό..που εγώ μελετώντας την διαπίστωσα ότι
    1. δυστυχώς δεν έχει καμιά Επικαιροποιησεί Διεθνής Οίκου
    και
    2. είναι μια συρραφή “εκθέσεων” για μαθητές κακού λυκείου .

    Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας αξιόλογος , σοβαρός, αξιόπιστος Ευρωπαϊκός η Αμερικανικός οίκος δεν “παζαρεύτηκε” μετοχές του “αρχιπρακτορα” Κουτρα .-Μπομπολα @ΣΙΑ

    αυτά για σήμερα και καλημέρα στους φίλους και συντρόφους ..η άλλοι ας σκάσουν χιχχι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.