Οι κατακτητές, οι προδότες και οι φόβοι τους


Επιστολή αναγνώστη μας.

thumb

Από αυτούς που έκλεψαν χοντρά και δημιούργησαν το Δημόσιο χρέος, από τους κλέφτες πολιτικούς, από τους όμοιούς τους (ίσως και τους εαυτούς τους) κανείς δεν είχε καμία επίπτωση. Και δεν μιλάμε για φυλακή, ούτε καν μια μερική δήμευση περιουσίας. Οι πολιτικοί, το κλέψιμο δεν το έκαναν όπως ξέρουμε απλώνοντας κατευθείαν το χέρι στο ταμείο, αλλά πάντα χαρίζοντας δημόσιο χρήμα στους φίλους τους «επιχειρηματίες» και παίρνοντας το μερίδιό τους από εκεί.

Οι πολιτικοί έχουν μείνει οι ίδιοι. Οι επιχειρηματίες έμειναν οι ίδιοι. Οι ίδιοι οι κλέφτες λοιπόν εξακολουθούν να διαχειρίζονται το ταμείο και εμείς πρέπει να θυσιαστούμε να τους δώσουμε και άλλα λεφτά, δήθεν για να σώσουν την Ελλάδα. Η δικαιολογία ίδια. «Να στηρίξουμε τους μεγάλους μας εθνικούς επιχειρηματίες». Τους αποδεδειγμένα άχρηστους, που στηρίχτηκαν από τα δημόσια ταμεία (κλέβοντας) για να γίνουνε «μεγάλοι» αλλά ποτέ δεν κατόρθωσαν να παράξουν κάτι με την αξία τους, να βγούνε στο εξωτερικό και να φέρουν πλούτο στην χώρα που τους «έφτιαξε». Απεναντίας βγήκαν στο εξωτερικό μόνο όταν ήταν να μην πληρώσουν φόρους στα ταμεία που άδειασαν με τους συνενόχους τους. Και εξακολουθούν τα ίδια. Οι κλέφτες πολιτικοί, εξακολουθούν να χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ στις επιχειρήσεις των συνεργατών τους δήθεν «επιχειρηματιών», από το ταμείο που εμείς πρέπει να γεμίσουμε με το αίμα μας.

Ο Κος Βενιζέλος μας είπε πρόσφατα ότι «αν αποτύχουμε, θα υποστούμε τις ίδιες απώλειες με την ήττα σε πόλεμο, εκτός από τις ανθρώπινες ζωές.»

Ψεύτης και αυτός. Το Δημόσιο χρέος, τον κίνδυνο δηλαδή για την Εθνική Κυριαρχία, τον φόρτωσαν στον πολύ τον κόσμο και η κρίση εκτίναξε τις αυτοκτονίες το 2010 φτάνοντας περίπου τις δύο την ημέρα. Τα ΜΜΕ για κάποιο λόγο έχουν σταματήσει να λένε για τις αυτοκτονίες. Θάνατοι όμοιοι με των επιτιθεμένων με τον πόλεμο του Αφγανιστάν, περισσότεροι από τον πόλεμο του Κόλπου. Και στην περίπτωσή μας είμαστε οι αμυνόμενοι. Και οι ένοχοι δεν έχουν λόγο να αυτοκτονούν. Ούτε ανάγκη για λεφτά έχουν ούτε συνείδηση. Οι τίμιοι και φιλότιμοι το κάνουν όταν δεν τους βοηθά η ψυχή τους να το παλέψουν άλλο. Άρα ήδη πληρώνουμε με το αίμα μας σαν λαός και η εθνική μας κυριαρχία κινδυνεύει. Η μέχρι τώρα γνωστή συνθήκη που κινδύνευε η Εθνική Κυριαρχία και είχαμε θανάτους , σε όλη την γή και όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, ήταν ο γνωστός πόλεμος. Άρα έχουμε πόλεμο με μία νέα μορφή.

Απορία πρώτη: Σε ποιόν αγώνα αν αποτύχουμε (Βενιζέλος), θα έχουμε συνέπειες ήττας πολέμου; Σύμφωνα με το διεθνές Δίκαιο, το χρέος μιάς χώρας δεν θέτει σε κίνδυνο την Εθνική της Κυριαρχία εκτός και αν η χώρα έχει υπογράψει τέτοια συμφωνία. Ποιος και με ποιες υπογραφές έχει δώσει δικαιώματα σε κάποιους αντικαγγελάριους και Βενιζέλους να μιλάνε για απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας και ήττα πολέμου;

Απάντηση πρώτη: Να μην τρομάξουμε ακόμη διότι για να ισχύει η απεμπόληση των δικαιωμάτων της Εθνικής Κυριαρχίας έναντι των πιστωτών, πρέπει οι προδότες πολιτικοί που θα το υπογράψουν να το «περάσουν» σύμφωνα με την Εθνική Νομοθεσία. Η Ελληνική Νομοθεσία λέει ότι κάτι τέτοιο θέλει ψήφους από την Βουλή, όσους και για την τροποποίηση του Συντάγματος, δηλαδή 181. Την προδοτική υπογραφή την έβαλε τον Μάρτιο του 2010 ο γνωστός Κος Παπακωνσταντίνου. Το παλεύουν από τότε για 181 ψήφους αλλά δεν το έχουν καταφέρει ακόμα. Την πόρτα στους εχθρούς όμως την έχει ανοίξει. Τώρα έφυγε από την θέση του πορτιέρη και έχει πάει να φορτώσει ότι μπορεί από τον θησαυρό της πόλης πριν μπούνε οι εχθροί. Ο Κος Βενιζέλος, απλά προσπαθεί να ταυτίσει την ήττα με την αποτυχία στην 6η Δόση κ.λ.π. προσπαθώντας δύο πράγματα. Πρώτον να μας πανικοβάλει για να δώσουμε τελικά τους 181 ψήφους και ταυτόχρονα να καλλιεργήσει προκαταβολικά κλίμα ηττοπάθειας ώστε όταν πάρουν τους 181 και αρχίσουν να συμπεριφέροντε ανοιχτά σαν κατακτητές να το έχουμε αποδεχτεί σαν λαός. Διπλή προδοσία δηλαδή. Αυτό που λέγεται συχνά «τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά αξιών, γίνονται στο όνομα των αξιών αυτών».

Απορία δεύτερη: Μέχρι σήμερα, στην συνθήκη που κινδύνευε η Εθνική Κυριαρχία, ο ομοεθνής που «πούλαγε» τον αγώνα, ήταν ο γνωστός προδότης που όταν συλλαμβανόταν, τον εκτελούσαν επι τόπου αν δεν είχαν πρώτα να του αποσπάσουν πληροφορίες. Αυτό ακριβώς αφορά και το «Γουδί» (δικαίως ή αδίκως) που το είπαν και στην Βουλή οπότε δεν κινδυνεύουμε να μας μηνύσουν.

Τώρα η απορία: Ποιός και γιατί έφερε κλιμάκιο (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25528&Itemid=86) ή μία ταξιαρχία
(http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_4037.html) της δύναμης της Eurogendfor (δύναμη καταστολής διαδηλώσεων απο αλλοδαπούς);

Πιθανές απαντήσεις: Oι μελλοντικοί κατακτητές που δεν αντέχουν άλλο να κρύβονται και θέλουν να το χαρούν; Ή επειδή ανησυχούν ότι δεν θα τους καλύψουν οι εγχώριοι αστυνομικοί όταν γίνει το ντού; Ή ζήτησαν προστασία οι προδότες γιατί παραακούγεται το «Γουδί»;

Απορία τρίτη: Σε όποιον, όλα αυτά μοιάζουν αρχικά μακρινά και απίθανα, ας μας πεί για ποιο λόγο σχεδόν όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες (γνωστοί συνεργάτες των φιλόδοξων κατακτητών) αποσιώπησαν εντελώς τους 800 με 1000 Έλληνες έφεδρους καταδρομείς που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το προπροηγούμενο Σάββατο στο Σύνταγμα. Αν ήταν 200 του ΠΑΜΕ θα το έλεγαν όλοι. Μήπως κάποιος θεωρεί απίθανο να κάνουν εθελοντικά παρέλαση 800 καταδρομείς στο Σύνταγμα, για την πατρίδα και όχι για κάποιο μισθό φωνάζοντας για προδότες και κρεμάλα; Υπάρχει και σε βίντεο. (http://karteria1.blogspot.com/2011/10/2-video.html). Προσέξτε το βλέμμα των ΜΑΤτζήδων στα βίντεο (δικά μας παιδιά είναι και οι περισσότεροι από αυτούς). Διαβάστε την ανακοίνωσή των εφέδρων: (http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_4570.html).

Ή απάντηση είναι μία. Γιατί είναι αυτό που δεν ελέγχουν και δεν έχουν μέσα δικούς τους ανθρώπους, γι’ αυτό ξεπέφτουν στην έσχατη λύση της αποσιώπησης.

Με τις Υγείες μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.