Δυστυχώς κ. Βουλευτά, δεν σας πιστεύει πια κανείς


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών με θέμα: “Τα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής και η …πολυδιαφημισμένη συμμετοχή του Κατάρ στην εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός” . Οι περίεργες “συμπτώσεις” και ο παραγκωνισμός της τοπικής κοινωνίας”  κατέθεσε ο Βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς (Πηγή).

Σωστά τα όσα λέει αλλά… είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στο ειλικρινές ενδιαφέρον του κ. Βαγιωνά για την περιοχή, τη στιγμή που ένα χρόνο πριν έκανε αγώνα για να βγάλει Δήμαρχο Αριστοτέλη τον Πάχτα. Δεν ήξερε ποιος είναι ο Πάχτας; Νομίζει ότι το ξεχάσαμε; Προσπαθεί να εξιλεωθεί; Διέγνωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι αντίθετη στο έργο και φτιάχνει προφίλ “αγωνιστή” εν’οψει εκλογών; Τώρα τον έπιασε ο πόνος για τις επιφανειακές εξορύξεις στον Κάκαβο και για τις επιπτώσεις στα νερά;

To πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτού του τύπου οι πολιτευτές νομίζουν ακόμα ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο… Διαβάστε και το σχόλιο του ιστολογίου ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Ένα 10% και είμαστε εντάξει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.