Το καθίκι κι αν το αλλάζεις υπουργείο, καθίκι παραμένει


Από το antipliroforisi.info

Το παλιοτόμαρο που ήταν υπουργός οικονομικών και διάλυσε την οικονομία, τώρα θα μας διαλύσει και το περιβάλλον μιας και είναι υπουργός του αντίστοιχου τομέα.

Σήμερα (στις 8 Ιουλίου) υπέγραψε την καταδίκη της Χαλκιδικής δίνοντας άδεια στην εταιρία “Ελληνικός Χρυσός” να αρχίσει τις εργασίες της. Σε λίγες μέρες δηλαδή, θα περιμένουμε τα ΜΑΤ να καταφτάσουν στην περιοχή για να γίνει ο διάλογος κατά τα πρότυπα της δημοκρατίας τους.

Η συγκεκριμένη επένδυση θα αποφέρει στο δημόσιο ταμείο μηδέν (0) έσοδα πλην τους φόρους που θα πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Το μετάλλευμα δε θα φορολογείται καθόλου ούτε θα πηγαίνει μέρος του στα ταμεία του κράτους. Κοινώς χάρισμα στον Μπόμπολα. Η επένδυση βέβαια θα στραγγίσει τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, θα καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα υπέροχου δάσους, θα γεμίσει την ατμόσφαιρα ρύπανση που θα χαντακώσει τον τουρισμό της περιοχής όχι μόνο της Μ. Παναγιάς, αλλά όλης της Χαλκιδικής, συν το ότι η ρύπανση αυτή θα φτάσει και στη Θεσσαλονίκη.

Άν θέλει κανείς να το ψάξει περισσότερο, μπορεί να αρχίσει βλέποντας το blog της πρωτοβούλίας ενάντια στις βλαπτικότητες. Επίσης αν έχετε παιδιά και ζείτε στη Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική, πετάξτε τα από το μπαλκόνι καλύτερα από τώρα καθώς θα πουν το νερό νεράκι και τον αέρα θα τον εισπνέουν από μποτίλιες όταν μεγαλώσουν.

Από την άλλη μπορείτε να αντισταθείτε…


4 απαντήσεις στο “Το καθίκι κι αν το αλλάζεις υπουργείο, καθίκι παραμένει”

  1. Σήμερα μου είπαν,πως ο Γιωργάκης,μάλωσε τον Παπακαθίκι,λέγοντάς του,να αποσύρει την υπογραφή του…λέει!
    Πολύ καλό για νάναι αληθινό!Πες μου,είναι τελείως ράδιο-αρβύλα?

  2. Εγώ νομίζω ότι οι βλαβερές επιπτώσεις του έργου δεν θα περιοριστούν μόνο σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη αλλά θα φθάσουν μέχρι την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο ίσως και την Κρήτη. Είναι πολύ πιθανόν οι επιπτώσεις να βγούν και εκτός συνόρων σε Βουλγαρία, ΠΓΔΜ και Αλβανία και ίσως ρυπανθεί ολόκληρη η Μεσόγειος!!! Θεωρώ δεδομένο ότι οι επιπτώσεις από το έργο της Χαλκιδικής θα ενωθούν με αυτές από τα έργα Περάματος και Σαπών οπότε θα μιλάμε γενικά για τις επιπτώσεις του χρυσού στην Ελλάδα!!!Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, τα λένε έγκριτοι επιστήμονες…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.