Ολόκληρη η Απόφαση της ΕΕ για την κρατική ενίσχυση στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf (602 KB) πατήστε πάνω στην εικόνα. Η ιστοσελίδα της υπόθεσης στον κόμβο της ΕΕ είναι η  http://ec.europa.eu/competition/elojade/isef/case_details.cfm?proc_code=3_SA_23602.


5 απαντήσεις στο “Ολόκληρη η Απόφαση της ΕΕ για την κρατική ενίσχυση στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”

  1. Να τι κανουν οι Ελληνικες Κυβερνησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    400 εκατ. ευρώ φθηνότερα πούλησε η ελληνική κυβέρνηση το 2003 τα μεταλλεία χρυσού Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε ιδιώτες.
    400 εκατ. ευρώ λιγότερα από την αξία τους και γι’ αυτό κλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει εξηγήσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008.
    11 εκατ. ευρώ πουλήσαμε τα χρυσορυχεία όταν η αρμόδια Επιτροπή της Ε.Ε. εκτιμάει σε τουλάχιστον 411 εκατ. ευρώ την αξία τους.
    Ποια εταιρεία έγινε κάτοχος όλου αυτού του θησαυρού για ένα κομμάτι ψωμί; Η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» που σήμερα η αξία των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αγγίζει τα 9,5 δισ. ευρώ.
    Ποιοι έχουν την ««Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»;
    Η Paneuropean Goldfields με 30% και πρόκειται για ένα σχήμα που μετέχουν οι τράπεζες Rothschild, Deutsche Bank, Dundee bank, Royal bank of Canada και άλλες.
    Μία δεύτερη ενότητα με 21% είναι η εταιρεία Global Mineral Resources, στην οποία μετέχουν οι κατασκευαστικές εταιρείες ΑΚΤΩΡ, ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    Ο μεταλλειολόγος Δημήτριος Κούτρας συμμετέχει με δικά του ιδιωτικά κεφάλαια.
    Το μεγαλύτερο ποσοστό Paneuropean Goldfields ανήκει στους μεγάλους χρηματοοικονομικούς ομίλους Merril Lynch Goldman Sachs.
    Είναι οι δύο όμιλοι που έχουν παίξει άμεσο ρόλο στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο και στο μέλλον για τα οικονομικά της χώρας.
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ..!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.