Κυρία Μπιρμπίλη, το πήρατε το μήνυμα; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


P3130114P3130104

Η ετυμηγορία των κατοίκων της Χαλκιδικής είναι πλέον σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Τα τριτοκοσμικού τύπου επιφανειακά μεταλλεία και τα χημικά εργοστάσια είναι ανεπιθύμητα σε αυτόν τον παράδεισο.

Aυτό που έγινε την Κυριακή 13 Μαρτίου στην Ιερισσό δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς, ούτε οι ίδιοι οι διοργανωτές. Το πραγματικό μέγεθος της συγκέντρωσης αποκαλύφθηκε όταν άρχισε να ξεδιπλώνεται η πορεία προς το λιμάνι και το καινούριο φυλάκιο. Ένα ατελείωτο ποτάμι κόσμου, τέτοιο που όταν η αρχή της πορείας είχε φτάσει στο λιμάνι, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά, η πλατεία της Ιερισσού δεν είχε ακόμα αδειάσει από κόσμο. Τέτοια διαδήλωση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, όχι μόνο στην Ιερισσό αλλά σε όλη τη Χαλκιδική. Η εκτίμηση των 3.000 ανθρώπων είναι εξαιρετικά συντηρητική και μάλλον θα πρέπει να μιλούμε για 5.000.

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες του συλλαλητηρίου από το Calledrama– ευχαριστούμε τον Άγγελο!

P3130102P3130087
P3130094P3130095


5 απαντήσεις στο “Κυρία Μπιρμπίλη, το πήρατε το μήνυμα; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!”

  1. τι λεει η κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ…???

    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ…ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΧΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …. ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ…ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ….ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΝΕΥΣΕΤΕ… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ..
    ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.. ΣΟΥΝΙΟ ΛΕΓΡΑΙΝΑ ΒΑΡΗ , ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙ .., ΚΑΛΥΒΙΑ..
    ΚΟΥΒΑΡΑΣ…. ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ Η ΚΑ
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .,, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΓΚΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ…. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ…Η ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ… ΚΑΤΙ…ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ??????????????????Η ΤΗΝ ΘΕΣΗ….ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ γιωργάκη….τελειωσε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.