“Ανεπίσημη” κοινοποίηση από το ΥΠΕΚΑ


From: Karavasili Margarita
Sent: Tuesday, March 01, 2011 1:06 PM

To: ‘andreas andreadakis’; [email protected]
Cc: ‘Tina Birbili’; Tina Birbili; ‘kmathiou@central’; ‘Panagiotis Merkos’; [email protected]’; ‘Konstantina Mitsiou’; [email protected]’; [email protected]’; [email protected]’; [email protected]’; [email protected]’; [email protected]’; ‘Nikolaos Arvanitidis’; ‘Παναγιώτης Στογιώργης’; ‘Stratoudakis Petros’

Subject: το με α.π. 572/24.02.2011 έγγραφο της ΕΓΕΠΕ, με θέμα: «Ενημέρωση επί των ενεργειών της Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΕΓΕΠΕ) κατά τη φάση προετοιμασίας Μ.Π.Ε. & Α.Ε.Π.Ο. για το επενδυτικό σχέδιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.»
Importance: High

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγαπητοί μου,

Καλημέρα και Καλό Μήνα!

Σας διαβιβάζω και ηλεκτρονικά το με α.π. 572/24.02.2011 έγγραφό μας, σχετικά με «Ενημέρωση επί των ενεργειών της Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΕΓΕΠΕ) κατά τη φάση προετοιμασίας Μ.Π.Ε. & Α.Ε.Π.Ο. για το επενδυτικό σχέδιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.», το οποίο σας απευθύνεται ή σας κοινοποιείται, προς άμεση ενημέρωσή σας.

Παράλληλα, σας διαβιβάζω συνημμένα τα σχετικά, που αναφέρονται σε αυτό, από το β) έως και το ζ) σχετικό, δεδομένου ότι τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στο α) σχετικό, σας έχουν ήδη κοινοποιηθεί κατά τη φάση προετοιμασίας της δημόσιας διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα υποστήριξη και συνδρομή σας.
Τέλος, σύμφωνα και με το εν λόγω έγγραφό μας, σας ενημερώνω ότι ζητήθηκε, από όλους τους κοινοποιούμενους φορείς, να διαβιβάσουν τις απόψεις τους, επί της ΜΠΕ, απευθείας στην ΕΥΠΕ.

Φιλικά
Μαργαρίτα Καραβασίλη

ΣΥΜΗΜΜΕΝΑ έγγραφα:
(β) το από 28.06.2010 ενημερωτικό σημείωμα του Τομέα Βορείου Ελλάδας της ΕΥΕΠ προς ΕΓΕΠΕ [δεν μας κοινοποιήθηκε, ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως]
(γ) το από 13.07.2010 «Non Paper» της ΕΓΕΠΕ προς τον εκπρόσωπο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», κ. Π. Στρατουδάκη με θέμα «Προτάσεις – κατευθύνσεις επί του νέου επενδυτικού σχεδίου ενόψει της ΜΠΕ και της έκδοσης σχετικής ΑΕΠΟ»
(δ) το από 24.11.2010 σημείωμα της ΕΓΕΠΕ σχετικά με ερωτήματα της ΕΥΕΠ κατά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
(ε) το σημείωμα της ΕΓΕΠΕ ενόψει της δεύτερης συνεδρίασης δημόσιας διαβούλευσης στις 18.12.2010
(στ) το σημείωμα της ΕΓΕΠΕ ενόψει της, από αναβολή, δεύτερης συνεδρίασης δημόσιας διαβούλευσης στις 15 & 16.01.2011
(ζ) το από 07.02.2011 ενημερωτικό σημείωμα της Ειδικής Γραμματέως ΕΠΕ προς Υπουργό με θέμα «Μεταλλευτικές – Μεταλλουργικές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων Κασσάνδρας» από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.Μ.Β.Χ.» στο Νομό Χαλκιδικής.

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σταγείρων Ακάνθου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.