Διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες της Χαλκιδικής …ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


164_201101134

164_20110113


12 απαντήσεις στο “Διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες της Χαλκιδικής …ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!”

  1. τελικά τα όνειρα θερινής νυκτός κρατάνε για λίγο…

    όνειρο απατηλό ήταν η διαβούλευση…που υποσχέθηκε η κυβέρνηση για την Ελληνικός Χρυσός.
    με χθεσινό έγγραφο του ΥΠΕΚΑ αριθμ πρωτ 164/13.1.2011 η διαβούλευση θα γίνει στην …Αθήνα…

    καλούνται όλοι οι κάτοικοι Χαλκιδικής να πάνε στην Αθήνα!
    αυτό θα πει…ρύπανση περιβάλλοντος και …πράσινη ανάπτυξη!

    αχ Τίνα μου…
    αχ Μαργαρίτα μου…
    αχ Καρχιμάκη μου…

    http://environmentfood.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

  2. Μια και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μου είναι λίγο παλιοκαιρίσια αρχίζω να αναρωτιέμαι αν μπορώ ακόμα να επικοινωνώ με ΤΟ νέο Έλληνας… Υπέθετα ότι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ σημάινει ότι αυτοί που έχουν το προτέρημα αυτό ΔΙΟΙΚΟΥΝ τον ΕΑΥΤΟ τους! Μήπως κάνω λάθος; Αν όλα τα “διαβουλεύματα” γίνονται στη Αθήνα και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται ΕΚΕΙ τότε τι διάλο ΑΥΤΟδιοίκηση έχουν οι θεωρητικά “ενδυναμωμένοι” νεόι ΔΗΜΟΙ;
    Πότε τελικά θα ωρημάσουν οι έλληνες για να πουν τους 300 χαραμοφάηδες στην Αθήνα να παν να βρουν καμιά πραγματική δουλειά…. ίσως είναι καιρός να γίνει πάλι της μόδας ο ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ

  3. «Οι παρωπίδες προσφέρουν ασφαλή προσανατολισμό».
    (Παναγιώτης Κονδύλης)

    ——————————————————-

    Είναι προφανές, ότι μερίδα της τοπικής κοινωνίας στη Β. Χαλκιδική δεν την ενδιαφέρει η διαβούλευση, αλλά το πώς δεν θα πραγματοποιηθεί η επένδυση. Το γελοίον του πράγματος είναι ότι ζητά διάλογο από «μηδενική»(;) βάση. Τι τον θέλει το διάλογο, αφού εξαρχής τοποθετείται αρνητικά και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

    Το γνωστό συνοθύλευμα tοπικών «οκολόγων», «ενεργών»(;) πολιτών, «προοδευτικών» ομάδων, «κοινωνικών»(;) κινημάτων κλπ κλπ έχει σαν μοναδικό στόχο να κάνει μπάχαλο κάθε εκδήλωση διαβούλευσης. Είτε γίνει στη Χαλκδική είτε στην Αθήνα είτε στο Βόρειο Πόλο. Παραγοντίσκοι, πολιτικάντηδες και σαλτιμπάγκοι κάθε είδους, σιγοντάρουν και υποδαυλίζουν κλίμα τεχνητής έντασης. Ετσι βέβαια απαξιώνεται κάθε έννοια συμμετοχικής διαδικασίας-ώ! τι ειρωνεία, από αυτούς που οδύρονται για δήθεν υποβάθμιση του ρόλου των τοπικών κοινωνιών.

    Και μια συμβουλή προς τους (εις τα «οικολογικά») ναυτιλλόμενους: Μάθετε ότι πρέπει κάποτε να προτείνετε και κάτι για πώς θα γίνουν πράγματα και πώς θα πάνε μπροστά και όχι μόνο πώς και τί δεν θα γίνει.

    • A, παράτα μας ρε Stinger!

      Στέλιο, μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό του Υπουργείου… Μας φλόμωσαν στα μεγάλα λόγια περί “ανοιχτής, δημόσιας διαβούλευσης, χωρίς αποκλεισμούς, περιορισμούς και προθεσμίες”, περί του ΥΠΕΚΑ που τάχα “τόλμησε” και θα “ξανατολμήσει”, περί δημοκρατικότητας, διαφάνειας κλπ. και τώρα που είδαν ότι ο κόσμος εδώ είναι αντίθετος στο Επενδυτικό Σχέδιο, πάνε τη διαβούλευση στην Αθήνα, για να “διαβουλευθούν” μόνο με τον Κούτρα και τον Πάχτα! Οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν όλοι γι’αυτό που είναι.

      Ούτως ή άλλως δεν είχαμε καμία προσδοκία από αυτή τη “διαβούλευση”. Δεν ήταν τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να νομιμοποιηθεί δια της συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας μια ήδη ειλημμένη απόφαση (και με θετική γνωμοδότηση από το Ν.Σ.). Μια εκ των υστέρων “διαβούλευση” χωρίς καμία νομική ισχύ και καμία δυνατότητα ν’αλλάξει οτιδήποτε – αφού αν γινόταν οποιαδήποτε αλλαγή στη ΜΠΕ, θα έπρεπε μετά αυτή να ξαναπάει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για νέα γνωμοδότηση. Άρα τζάμπα το τρέξιμο να πάρουν τη γνωμοδότηση εντός του 2010…

      Αν αυτό το σχέδιο δεν πετύχαινε, το “σχέδιο Β”” θα ήταν να ενοχοποιηθεί η τοπική κοινωνία για την αδυναμία διεξαγωγής της διαβούλευσης (αυτοί οι άγριοι που φωνάζουν, δεν θέλουν συζήτηση κλπ). Όμως κανείς εδώ δεν έδωσε τέτοιο δικαίωμα, σε αντίθεση με την καλή μας την εταιρεία που και στη διαβούλευση της 26/11 στον Πολύγυρο και στο Νομαρχιακό είχε βάλει τους μπράβους της να απαγορεύουν την είσοδο σε όλους όσους δεν ήταν δικοί της.

      Πάντως όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν θα τους βγουν σε καλό… ο κόσμος βλέπει τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη του και το μόνο που καταφέρνουν οι φωστήρες της κυβέρνησης είναι να δυναμώνουν την αντίδραση!

  4. Νευράκια, νευράκια Μαρία; Πρόσεξε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου! (Είναι δύσκολοι οι καιροί για οικολόγους και χρειάζονται όλες οι δυνάμεις ;-)

    Τα ‘χεις πάρει τόσο πολύ, μήπως επειδή το παιχνίδι δε σου βγήκε; Μήπως επειδή σου την έφερε και πάλι η Μαργαρίτα; Σε σένα και στους φίλους σου “η δική σας Μαργαρίτα”; Αδιανόητο. Και το χειρότερο είναι, ότι σας έπιασε στον ύπνο, εσάς τους μαέστρους της προπαγάνδας, τους επαγγελματίες ενεργούς πολίτες που έχετε συνηθίσει να έχετε πάντα το πάνω χέρι στην παραγωγή εικόνων λαϊκής οργής. Και σα να μη σας έφτανε αυτό, σας ρίχνει έμμεσα και όλο το βάρος της ευθύνης για την αποτυχία των προσπαθειών ενημέρωσης των Χαλκιδικιωτών και σας καλεί για τιμωρία στην έδρα της, στην Αθήνα. Πολύ κακό αυτό, πολύ κακό…

    Και ήταν όλα τόσο καλά προετοιμασμένα, τα γιαούρτια, οι ντομάτες, οι μαύρες σημαίες, τηλεοπτικές εικόνες και βιντεάκια για τα μπόγκς ενός αγανακτισμένου λαού να αντιστέκεται απέναντι στους αδίστακτους χρυσοθήρες και στο πουλημένο κράτος για το καλό του τόπου του… Το αποκορύφωμα θα ‘ταν αν έπιανε μία από τις κάμερές σας και κανέναν μεταλλωρύχο, δηλαδή τραμπούκο της εταιρείας, να δέρνει έναν οικολόγο. Μεγαλεία προπαγάνδας…

    Και τώρα έρχετε αυτή η ακατανόμαστη και σας τη φέρνει πισώπλατα. Αυτή που τη θεωρούσατε δική σας, αυτή που τη στηρίξατε τόσο πολύ και στην οποίαν είχατε εναποθέσει όλες σας τις ελπίδες για την ακύρωση κάθε μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. “Καλημέρα Μαργαρίτα, καληνύχτα Σουφλιά”, έγραφε στις 6 Δεκεμβρίου 2009 αυτό το μπλογκ. Μόλις ένα χρόνο μετά σας απογοήτευσε. Τί κρίμα! Αν είχατε τώρα και μία φωτογραφία της Μαργαρίτας να χορεύει καλαματιανό με τον Κούτρα… ποσο καλά θα έδενε η εικόνα της πουλημένης πλέον Μαργαρίτας… βάλσαμο για την ψυχή του κάθε πικραμένου οικολόγου…

    Αχ Μαρία

  5. Σχολιο Παντελογλου :
    Μαρια συμφωνω απολυτως με τις πολιτικες εκτιμησεις σας επι του θεματος “για την Κυβερνουσα τελικα Κομματοκρατια” και τον επιμερισμο και των προσωπικων ευθυνων των Κυβερνητικων υπαλληλων και υπουργων μας . Αν και δεν τις μηδενιζω, και δεν τις παραγνωριζω μιας και αυτες τελικα,συντεινουν και συνεισφερουν “στην εκον-ακον”επικρατηση της κοματο-κρατικης παρανομης και παραλογης,ΠΑΣΟΚΟ- διοικησης της ζωης μας!!
    Λυπηρο το οτι δεν εγινε το ξεκινημα μια εντιμης δημοσιας διαβουλευσης!!( Ως υποσχεθηκαν και δεσμευτηκαν σε ολους μας) με τον κοσμο τις περιοχης!!!!
    Θλιβερο το “επιβαλλομενο υποκαταστατο” τις αθηνας. Αν ειναι δυνατον!! να νομιζουν οτι ειναι δυνατον οι νοικοκυριδες των τοπων να βαλουν, στην θεση μιας ανοικτης εντιμης”δημοσιας διαβουλευσης” για τους κοινοκτητους πορους του τοπου τους, ενα σκετο “παζαρι” με τους υποψηφιους για να φιλοξενηθουν στους τοπους σας επενδυτες!!,για τους ορους που θα μπορουσαν να γινουν φιλοξενουμενοι στους τοπους !!
    Ενω επι πλεον “να επαιτουν για να εκμαιευσουν” απο τους ισχυρους του κεφαλαιου επενδυτες, την συγκαταθεση τους, για εκπληρωση των “νομιμων προυποθεσεων και υποχρεωσεων” τους.
    Ειναι γελοιο να νομιζουν οτι ετσι εκπληρωνουν την υποχρεωση τους να κυβερνησουν την χωρα.Το περηφανο ΟΧΙ του κοσμου σας, ελπιζω να γινει διδαγμα μας, για πολλες αλλες περιστασεις ! Παρακολουθουμε τις εξελειξεις. Καλο ,Αγωνιστικο Κουραγιο.
    Φιλικα Θανασης

  6. Στο παρελθόν, διαβάσαμε κάποιον «φίλο» των εξορύξεων να λέει με λαχτάρα ότι έρχεται φτώχεια και πείνα και τότε όλα τα σχέδια για εξόρυξη χρυσού θα γίνουν πραγματικότητα και ας λένε ότι θέλουν οι «γραφικοί» οικολόγοι και λοιποί διαφωνούντες. Δεν το έκανε για τον μισθό που παίρνει . Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.
    Μεταπολεμικά στην Ελλάδα, όπου υπήρχαν εξορύξεις, καθόλου συμπτωματικά υπήρχε και η μεγαλύτερη φτώχεια, στο όνομα της οποίας όλα επιτρέπονταν για τις λίγες θέσεις εργασίας. Και όλες οι περιοχές γύρω τους ευημερούσαν και αναπτύσσονταν. Τοπικοί άρχοντες σε αυτές τις φτωχές περιοχές ήταν πάντα ανδρείκελα, καραγκιόζηδες κ.λ.π. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί φυσικά είναι ευγενικοί. Ο τόπος τους, οι συντοπίτες τους πλήρωναν ακριβά με φτώχια και εξαθλίωση τις επιλογές τους και αυτοί ευημερούσαν και πλούτιζαν (σε σύγκριση με τους φτωχούς που τους περιέβαλαν) ή απλά έπεφταν θύματα του φτωχού τους μυαλού. Όσες περιοχές έβαλαν σε τάξη τις εξορύξεις, ξέφυγαν στην ανάπτυξη αλλά δεν είναι όλες οι εξορύξεις κερδοφόρες αν γίνουν προσεκτικά. Ο ανταγωνισμός με τον εξαθλιωμένο τρίτο κόσμο βλέπετε δεν είναι εύκολος. Εκεί, η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει.
    Το πρόβλημα φυσικά δεν πηγάζει από την ανάγκη της ανθρωπότητας π.χ. για μέταλλα (έχει αναλυθεί πολλές φορές η σαθρότητα αυτών των επιχειρημάτων) αλλά από την ανάγκη των εταιριών για όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη (κ.λ.π.).
    Από πολύ παλιά έως και σήμερα, πολλές «βρώμικες» δραστηριότητες, ή πιο σωστά «αναγκαίες» δραστηριότητες αλλά με βρώμικο υπερκερδοφόρο τρόπο, τις επέβαλαν οι κατακτητές στους κατακτημένους και οι ντόπιοι συνεργάτες των κατακτητών ονομάστηκαν από την Ιστορία ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Οι Εταιρίες πιά είναι πολυεθνικές. Βάζουν κάποιες χώρες να κάνουν πολέμους και να εξαθλιώνουν άλλες χώρες και έτοιμο το «χωράφι». Όλοι το ξέρουμε αλλά κανένας δεν μπορεί να το αποδείξει οπότε όλοι το βουλώνουμε μη τυχών και μας κάνει η πολυεθνική μήνυση και ποιος μας γλυτώνει από τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να πληρώσουμε για μείωση των παγκόσμιων πωλήσεων της πολυεθνικής κατά 0,0000000001% εξαιτίας των συκοφαντιών μας.
    Η Ελλάδα πτώχευσε σε εθνικό επίπεδο από τις κλοπές που έκαναν στον δημόσιο πλούτο οι ίδιες ή όμοιες εταιρίες με την συνεργασία αντίστοιχων προδοτών ή και ηλιθίων. Πιο ήπια μορφή πολέμου από αυτόν με τα όπλα αλλά εμείς απονήρευτοι. Φτιάξανε λοιπόν το κατάλληλο περιβάλλον φτώχιας και τώρα ψάχνονται για περαιτέρω προδότες ή ηλίθιους της εξουσίας για να κάνουν στην Ελλάδα ότι έκαναν κάποτε μόνο σε όποιες επαρχίες αρπάξανε μετά την εξαθλίωση του εμφυλίου.
    Ένα πιθανό μέλλον για την Ελλάδα είναι να γίνονται εδώ όσο το δυνατόν περισσότερες «αναγκαίες» δραστηριότητες με τον πιο βρώμικο αλλά υπερκερδοφόρο τρόπο. Στην διεθνή επιχειρηματική σκηνή, κάποια πολυεθνική κάνει ήδη συνεντεύξεις αναζητώντας στελέχη για εργοστάσιο επεξεργασίας απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ελλάδα!!!!! . Φιλόδοξα σχέδια; Προαποφασισμένες επενδύσεις; Η απάντηση προσεχώς. Όπως και να έχει όμως, μόλυνση, θάνατος, καταστροφή και για να το ανεχόμαστε, απαραίτητο συστατικό, η φτώχια .Εθνική και διαχρονική. Όπως στις γνωστές επαρχίες μέχρι σήμερα. Απλά μεγάλωσαν τα μεγέθη και τα όρια των περιοχών. Η παγκοσμιοποίηση βλέπετε.
    Οι Έλληνες δίνουν τον αγώνα τους. Οι αντίπαλοι και πάλι μεγαλύτεροι και οργανωμένοι. Τμήματα Δημόσιων Σχέσεων με καλοπληρωμένα στελέχη, λίγα χρήματα για την πολυεθνική για «λαδώματα» που στον φτωχό τόπο φαίνονται πάρα πολλά, υποψήφιοι ηλίθιοι και μεγαλομανείς άρχοντες σε πλεόνασμα και ……… …..……………………………………………………………………………

    κάτι πορδοβουλώματα σαν τον stiger και τους ομοίους του, με την ετερόφωτη αυτοπεποίθηση του λακέ του πασά, να επικαλούνται Κονδύλη για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
    «Ρε πού καταντήσαν τα άλογα να τα κλωτσάνε οι κότες» (Εγώ)

  7. Η Καραβασίλη το παράκανε. Μάλλον είναι πολύ ρομαντική. Πίστευε ότι οι “Τοπικές Κοινωνίες” είναι αυτοδύναμες, αυτόφωτες, αυτοδιαχειριζόμενες. Κια επεδίωξε δημιουργικό διάλογο.
    Τι ανόητη άποψη.
    Τώρα ξέρει την αλήθεια. Ξέρει την απάτη. Ξέρει το κύκλωμα που ζει από τις “Τοπικές Κοινωνίες”. Το ΣΔΟΕ έχει κάνει και κάνει καλή δουλειά.
    Τώρα η Καραβασίλη θέλει να αποφύγει τα στημένα επεισόδια (κακώς για την Αλήθεια γιατί η Φάπα μήτηρ πάσης μαθήσεως)!!! Για την ηρεμία του κόσμου της Χαλκιδικής.
    Τα καλά έρχονται.
    Όπως είπε η Αλήθεια από το καλοκαίρι (διαβάστε τη ξανά να ξεστραβωθείτε) οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Σε συνεργασία με τις πραγματικές Τοπικές Κοινωνίες, που έχουν στρέψει την πλάτη στα παράσιτα.
    Ο κόσμος θέλει δουλειά σε ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον.
    Η οικοδομή (το αυθαίρετο) πέθανε.
    Τα δάνεια (η ψευτοχλίδα) πέθαναν.
    Η φοροδιαφυγή (τα παράνομα ενοικιαζόμενα) πνέει τα λοίσθια.
    Ώρα για πραγματική παραγωγή !
    Ώρα για δουλειά!
    Ώρα ο κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του (φυλακή δηλαδή)!
    Η Αιώνια Αλήθεια!

  8. Σε ποιά ακριβώς περιοχή της Ελλάδας όπου δραστηριοποιούνται τα αφεντικά σου και οι παρόμοιοι επιχειρηματίες, είδες ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον ρε ΑΛΗΘΕΙΑ; (μαγαρίζεις και την λέξη). Είχατε αμόρφωτο και πεινασμένο κόσμο τόσα χρόνια και τον κρατήσατε αμόρφωτο και πεινασμένο για να τα κονομάτε και σας έχει κακοφανεί τόσο που κάποιοι βάλανε την πραγματική αλήθεια σε σειρά και μπορούνε όλοι να καταλάβουν. Πιστεύεις πράγματι ότι ο κόσμος είναι τόσο βλάκας που θεωρείς ότι αυτά που γράφεις θα επηρεάσουν κάποιους; Δεν σου είπε ποτέ ο μπαμπά σου ότι «αν εξακολουθήσεις να μιλάς ενώ δεν έχεις κάτι να πεις, τότε σίγουρα ότι και να πείς θα είναι μα……ες»; Ή φταίει το καταραμένο το μεροκάματο;
    Πες μας μία περιοχή της Ελλάδας που ευημερεί τα τελευταία 30 χρόνια από τη πραγματική παραγωγή που επικαλείσαι. Πές μας μία περιοχή που να βίωσε την βασική ασφάλεια του καθαρού περιβάλλοντος; Πές μας μία περιοχή που να απόλαυσε το βιώσιμο περιβάλλον; Ή οικονομικό, ή από πλευράς υγείας. Όχι και τα δύο μαζί. Είναι και εποχή εκπτώσεων.
    Aπό την μόλυνση του αέρα , της γης και των νερών, πεθαίνεις από καρκίνο στα 50 και όχι άμεσα από δηλητηρίαση; Λές να μην είμαστε σε θέση να συνεκτιμάμε τα δεδομένα αυτά; Πες μας μία περιοχή που να απολαμβάνει την βιωσιμότητα που επικαλείσαι πλειοψηφία των κατοίκων και όχι μόνο οι λίγοι εργαζόμενοι συνάδερφοί σου; Πες μας μία τέτοια περιοχή που να έχει καλούς οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες γιατί απ΄ ότι ξέρουμε στην Ελλάδα όπου υπάρχουν εξορύξεις υπάρχει φτώχεια, εγκατάλειψη, μοντέρνες θανατηφόρες ασθένειες και τόσα άλλα χιλιοειπωμένα. Για να γράφεις, θα ξέρεις και να διαβάζεις.
    Έχετε τους λίγους εργαζόμενους που απασχολείτε και του έχετε χαζέψει από την τρομοκρατία της ανεργίας εξαιτίας των κακών συνωμοτών που ξυπνάνε και κοιμούνται σκεπτόμενοι πως θα κάνουν κακό στην Ελλάδα και σε αυτούς. Εντάξει αυτούς στους χαρίζουμε, πέτυχε η λοβοτομή. Εδώ δεν έχουμε τέτοιους. Και όσοι από αυτούς ψάχνουν να διαβάσουν τέτοια απαγορευμένα κείμενα τους έχετε χάσει, πάει, μην κουράζεσαι τσάμπα.
    Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να μην είσαι κακός αλλά ημιλοβοτομημένος και να μην μπορείς να κατά λάβεις γρήγορα. Αν όντος δεν προσπαθείς να πείς κάτι μόνο για το μεροκάματο και για να κρατάς απασχολημένους τους κακούς οικολόγους, τότε σε συγχαίρω για την αναζήτηση της αλήθειας και χαλάλι το όνομα που διάλεξες. Για την σωτηρία του πνεύματός σου ρε γαμώτο. Ψάξε να βρεις μια τέτοια περιοχή να μας πείς και εμάς.
    Βοήθησέ μας στο κυνήγι της αλήθειας.

  9. Η Ελλάδα διεθνώς κατέχει επίζηλες πρωτιές στην παραγωγή μεταλλευμάτων (1η παγκοσμίως σε νικέλιο, μαγνησίτη, περλίτη και κορυφαία στην Ευρώπη σε βωξίτη, χρωμίτη, ψευδάργυρο, αλουμίνα)
    ελευθεροτυπια 8/1/2011
    ρε ρεμπεσκεδες παλιοτσατσαδες του κερατα (αληθεια-στρινγκερ)
    που ειναι τα λευτα γαμω το κεφαλι σας κολοναζι χαρτογιακαδες η ελλαδα χεωκοπησε και εσεις βαρατε πρωτιες παγκοσμιως εχετε γαμισει οπου βαζετε το ποδι σας χωρις να πληρωνετε,καταστρεφετε και δεν δινετε λογαριασμο σε κανενα!!!
    ελατε στον κακαβο να δειτε τις πραγματικες κοινωνιες τι θα σας κανουν,αλλα φυσικα εσεις θα εισται πισω απο το pc σας και θα αλλαξοκολιαζεστε τσαμπουκαλιδικες γυμναστικες με περιτυλιγμα ντεμεκ κουλτουρας!!!
    θα φωναξετε τα ματ του μπομπολα να σας βγαλουν το φιδι απο την τρυπα οπως κανετε ηδη στην κερατεα!!!
    θα τα πουμε λιαν συντομως στην αθηνα καραγκιοζακια τισ φακης…

    οικολογος χωριατης

  10. “Οι παίκτες φωνάζουν πολύ δυνατά”, είπε ο Μπλοχ. “Σ’ ένα καλό παιχνίδι δεν ακούγεται λέξη”.

    “Φταίει το ότι δεν έχουν κάποιο προπονητή να τους λέει από μακριά τί πρέπει να κάνουν”, παρατήρησε ο εμπορικός αντιπρόσωπος.

    Ο Μπλοχ είχε την εντύπωση πως μιλούσαν γιά κάποιο κοινό γνωστό.

    ————————————
    (Πέτερ Χάντκε, “Η αγωνία του τερματοφύλακα τη στιγμή του πέναλτυ”)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.