ΕΤ3 για το περιβάλλον της Εύβοιας. Πρωταγωνιστούν τα μεταλλεία και η μεταλλουργία της ΛΑΡΚΟ!


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c_4sK0Ku17o&feature=player_embedded#!]


3 απαντήσεις στο “ΕΤ3 για το περιβάλλον της Εύβοιας. Πρωταγωνιστούν τα μεταλλεία και η μεταλλουργία της ΛΑΡΚΟ!”

  1. izabet’s comment
    μισές αλήθειες…
    μισό ρεπορτάζ…
    ούτε μια ανάλυση δεν έδειξαν…
    ούτε ένα ασθενή δεν μπόρεσαν να βρουν…

    και η κ. Καραβασίλη…στο τέλος τι θέλει να μας πει για την Λάρκο? ότι το 2014 θα έχουν αποκατασταθεί όλα τα εγκλήματά της???

    Μαργαρίτα…αυτό θα γίνει ΚΑΙ στη Χαλκιδική?
    Μαργαρίτα…αυτό θα γίνει ΚΑΙ στη Φωκίδα?

    Με την αναφορά σου Μαργαρίτα…στις μελέτες για τα τρόφιμα…τι θέλεις να πεις;

    τις μελέτες του Μιμίδη εννοείς?
    που έχει ρίξει H2O2 για να βρει Cr(VI) ?

    και εν τέλει…με αυτήν την προϊστορία της Λάρκο…τα ίδια θα γίνουν και σε Φωκίδα / Χαλκιδική???

    http://environmentfood.blogspot.com/2010/12/3.html

    • Ευχολόγια, ναι…

      “Αν δεν συμμορφωθεί, η ΛΑΡΚΟ θα κλείσει” έλεγε το Μάιο η κα Καραβασίλη http://www.youtube.com/watch?v=nshKQKbd1HQ. “Ο ρυπαίνων πληρώνει”, είπε στο τωρινό βίντεο. Τέλικα τι έγινε με τη ΛΑΡΚΟ; Πλήρωσε; Συμμορφώθηκε; Έκλεισε; Από τις υποσχέσεις για το νερό της Μεσσαπίας τι τηρήθηκε άραγε;

      Η εξουσία μπορεί να έχει και ένα συμπαθές πρόσωπο (όπως λέει κι ο πάντα εύστοχος Θανάσης Παντελόγλου http://antigoldgr.org/blog/2010/12/17/vitor-pantel2/) που αποκοιμίζει με τη γλύκα του, όμως δεν παύει να είναι ΕΞΟΥΣΙΑ! Και από την εξουσία έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις: ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!

      Με την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ τι έγινε; Ήρθαν οι Επιθεωρητές στη Χαλκιδική και διαπίστωσαν σοβαρές παραβιάσεις των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων που, επιπλέον, είχαν ήδη λήξει. Και αντί να εφαρμόσει το Νόμο (πρόστιμα, διοικητικές ποινές) το ΥΠΕΚΑ τους έδωσε διετή παράταση της άδειας με “τους αυτούς περιβαλλοντικούς όρους” που ούτε τηρήθηκαν ποτέ, ούτε τηρούνται, ούτε πρόκειται να τηρηθούν ποτέ!!!

      Και τώρα, εταιρεία και κράτος προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν ένα τερατώδες σχέδιο για τη Β. Χαλκιδική και έχουν αναθέσει στο “γλυκό πρόσωπο της εξουσίας” να μας πείσει ότι πρέπει να τους εμπιστευθούμε!!! Γιατί; Επειδή είναι γλυκιά και μιλάει ωραία;

      O αγαπητός Θανάσης μας είπε και κάτι άλλο που είναι πάρα πολύ σωστό: ο συζητητής/διαπραγματευτής από την πλευρά του κράτους δεν έχει το δικαίωμα να ρίχνει στη ζυγαριά την αποδοχή/συμπάθεια του κόσμου για το πρόσωπό του! Και αυτό ισχύει και για τη Χαλκιδική και για τη Μεσσαπία και για όλους τους τόπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.