Aνακοίνωση εργαζομένων της S&B: Μας απειλούν με απολύσεις, ακόμα κι αν κερδίσουν στο ΣτΕ για το “Βλαχοθανάση”!


Δημοσίευμα από τη χθεσινή “Ώρα της Φωκίδας”.


6 απαντήσεις στο “Aνακοίνωση εργαζομένων της S&B: Μας απειλούν με απολύσεις, ακόμα κι αν κερδίσουν στο ΣτΕ για το “Βλαχοθανάση”!”

  1. Τωρα ξαφνικά οι εργαζόμενοι ανακάλυψαν ότι γίνεται λεηλασία του πλούτου που λέγεται βωξίτης σε βάρος του περιβάλλοντος και του λαού. Τόσα χρόνια που είχανε σίγουρη τη δουλίτσα τους δεν την έβλεπαν τη λεηλασία ή την έβλεπαν και δεν τους ένοιαζε;

  2. Εμείς στο μακρινο ….Στανο του Δημου Αρναιας …έχουμε παρόμοια εμπειρία …πάρα την απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων από το Σ.Ε. ο αντιεισαγγελέας Πολυγύρου Γιαλατσακος ..άσκησε ποινική διώξη κατά 10 παιδιών….. που άκουσον άκουσον … υποστήριζαν ενεργά την παραπάνω απόφαση …και εδώ και 2 χρόνια ….όλος ο Στανος είναι σε δικαστική ομηρία ….από την «ανεξάρτητη και τυφλή» δικαιοσύνη …αυτό θα πει δημοκρατία ..έτσι λειτουργούν η θεσμοί στην χώρα μας ..ζητάμε βοήθεια και υποστηρίξη από τους αναγνώστες …το παρατηρητήριο και η WWF είναι δίπλα μας

  3. Πρεπει ο κόσμος πλέον να αντιδρασει… Τα πραγματα είναι δύσκολα. Το μέλλον του τόπου μας εξαρταται άμεσα απο την προστασια του περιβάλλοντος. Να μην γίνουμε έρμαια των μεγάλων συμφερόντων! Ενημέρωση-Ευαισθητοποίηση-Οργανωμένη αντίδραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.