Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος στα Μεταλλεία Κασσάνδρας


Από το “Μη μαδάτε τη Μαργαρίτα”

Στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών συναντήσεων για τη δραστηριότητα των Μεταλλείων Κασσάνδρας που πραγματοποίησε η  Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τη Κοινωνία των Πολιτών και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”, κ. Στρατουδάκη, Κλιμάκιο Επιθεωρητών Περιβάλλοντος των Τομέων Βορείου και Νοτίου Ελλάδας της ΕΥΕΠ επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά, την Τετάρτη 12 Μαίου 2010, τα Μεταλλεία Κασσάνδρας για περιβαλλοντικό έλεγχο, με την υποστήριξη ειδικών επιστημόνων του ΙΓΜΕ….
Η συνέχεια εδώ.

7 απαντήσεις στο “Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος στα Μεταλλεία Κασσάνδρας”

  1. προσωπικά …θέλω επιτέλους ως Master διπλ. μηχανικός και κάτοικος της περιοχής να ενημερωθώ ….τι εξορύσσεται από τα σπλάχνα της γης του Αριστοτέλη

  2. και να τα συγκρίνουμε με τα στοιχεία του 1995 που έδωσε το ΙΓΜΕ (πολιτικός προϊστάμενος κ. Σημίτης) στον Αθανασιάδη

  3. συγχαρητηρια στην κ.Καραβασίλη που προσπαθει για την επικρατηση της λογικης αναμεσα στην ισορροπημενη αναπτυξη και στην προστασια του περιβαλλοντος , με ημεριδες , πραγματικα στοιχεια και συζητηση μεταξυ των δυο πλευρων.

  4. goldfinger-μην βιαζόμαστε η ιστορία της κυρίας Καραβασιλη είναι πασίγνωστη στο πανελλήνιο και καταγραμμένη με θετικές αποφάσεις και ενέργειες .. όπως και η ιστορία του πολιτικού της προϊσταμένου ..ας περιμένουμε λίγο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.