O Μ. Τρεμόπουλος στα μεταλλεία της Β. Χαλκιδικής


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ  – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Περιοδεία στην περιοχή της Β.Α. Χαλκιδικής θα κάνει το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος. Η περιοδεία οργανώνεται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς της Χαλκιδικής (Επιτροπή Αγώνα Δήμου Παναγίας, Σύλλογος Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης, Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Διαδημοτική Κίνηση Χαλκιδική SOS). Θα πραγματοποιηθούν στάσεις στους οικισμούς Ολυμπιάδας, Στρατονίκης, Ιερισσού και Μεγάλης Παναγίας και θα γίνει συζήτηση με τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες πάνω στα προβλήματα που δημιουργεί η λειτουργία, αλλά και το νέο επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ». Το κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων θα καταθέσει και αίτηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου στα γραφεία της εταιρείας στην περιοχή, για μελλοντική κάθοδο στις στοές της εταιρείας κάτω  από τη Στρατονίκη και για ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο εξόρυξης και τα μέτρα ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τον οικισμό.  Τέλος θα επισκευτεί το Φυλάκιο Επιτροπής Αγώνα στην τοποθεσία Σκουριές.

Για περισσότερες πληροφορίες και το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης : Γιώργος Μπλιώνης, 6944869772 ή 2310-266705


Μία απάντηση στο “O Μ. Τρεμόπουλος στα μεταλλεία της Β. Χαλκιδικής”

  1. Θα πρέπει να ενεργήσουν με μεγάλη συνέπεια οι κ.κ. Οικολόγοι-Πράσινοι για να δείξουν οτι αξίζουν τις ψήφους που πήραν. Είναι μια ευκαιρία να δικαιωθούν αυτοί και οι ψηφοφόροι τους.

    Γιάννης Μπακόπουλος
    [email protected]
    http://cag.dat,demokritos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.