Ο δικηγόρος-Νομάρχης Χαλκιδικής και ο νόμος 3220/2004


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T9q8HDPk4Zk]

Άστραψε και βρόντησε ο κ. Αστέριος Ζωγράφος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο της 27ης Οκτωβρίου, στη συζήτηση για τις 100 γεωτρήσεις περιχαράκωσης νέων κοιτασμάτων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (απ’όπου και το βίντεο). Μας …ενημέρωσε για το Νόμο 3220/2004 “Κύρωση της μεταβίβασης των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” ότι: “καταργεί το Νομαρχιακό Συμβούλιο και την Περιφέρεια, αφού μόνη της η εταιρεία, χωρίς καμιά άδεια η γνωμοδότηση μπορεί να κάνει γεωτρήσεις όπου θέλει”!

Έτσι τον βόλευε στη συγκεκριμένη περίπτωση για να πετάξει την καυτή πατάτα της γνωμοδότησης του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τις γεωτρήσεις, αφού η αίθουσα του Συμβουλίου είχε κατακλυσθεί από κατοίκους της Μ. Παναγίας και άλλων περιοχών που αντιδρούσαν έντονα στην πραγματοποιησή τους. Αν η εισήγησή του κ. Ζωγράφου ήταν αρνητική, θα είχε να αντιμετωπίσει την “φίλη εταιρεία”. Αν ήταν θετική, θα τον γιουχάριζε ο κόσμος.

Πανέξυπνος δικηγόρος, άρπαξε τη Λύση. Ο Ν. 3220/2004 του  πρόσφερε αντιπυρικά γάντια γάντια για την καυτή πατάτα. Και τα φόρεσε στο άψε-σβήσε, υπό τα μειδιάματα όλων όσων τον ξέρουν. Και τελικά δεν το γλύτωσε το γιουχάρισμα…


6 απαντήσεις στο “Ο δικηγόρος-Νομάρχης Χαλκιδικής και ο νόμος 3220/2004”

    • Με ελάχιστες λέξεις η «ιστορία» είναι η εξής:
      Οι άνθρωποι της γης, έχουν βρεθεί σε έναν μακρινό πλανήτη στον οποίο υπάρχει ένα εξαιρετικά πολύτιμο ορυκτό.
      Κάθε κιλό του, κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια. Πίσω από την τεράστια επιχείρηση εξόρυξης του ορυκτού, τι άλλο; Μια πανίσχυρη πολυεθνική που διαθέτει εκτός των άλλων και μισθοφορικό στρατό. Εμπόδιο στις προθέσεις τους, οι μη γήινοι ιθαγενείς.

      Λες να πάω να δω το Avatar? Αμ εδώ σκέφτομαι να πάρω και το VETO…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.