Συνέντευξη τύπου για την τοξική ρύπανση της Μεσσαπίας



4 απαντήσεις στο “Συνέντευξη τύπου για την τοξική ρύπανση της Μεσσαπίας”

  1. Έχουμε μια απάντηση για τον κ. Stinger από το ιστολόγιο kontodespoti.blogspot.com. Η ανάρτηση έχει τίτλο “ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ” και βρίσκεται στο http://kontodespoti.blogspot.com/2009/10/blog-post_4498.html

    Αξιότιμε Κύριε STINGER
    Εμάς τους ΑΛΛΟΥΣ δεν μας ενδιαφέρει η ανωνυμία αλλά το περιεχόμενο των ανωνύμων .
    Γι ` αυτό λοιπόν θεωρούμε χρέος μας να δώσουμε τις απόψεις μας στους πολίτες και κατά μείζονα λόγο σε σένα .
    Κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καθόλου δεν μας εκπλήσσει τόσο το απολογιστικό σου «στυλάκι» για λογαριασμό της ΛΑΡΚΟ όσο και η υπερασπιστικη σου «γραμμή» υπέρ του Ι.Γ.Μ.Ε , γιατί γνωρίζουμε και τη θέση σου στην εταιρία αλλά και τα deals της εταιρείας από το παρελθόν (υδρογεωλογίκες έρευνες , χαρτογράφηση υδροφορέα , παράνομες γεωτρήσεις , αποκλεισμός υδατορεμάτων , ληστρική εκμετάλλευση , ερήμωση μεγάλων εκτάσεων αιωνόβιου δάσους , αδιαφορία στους υφισταμένους θεσμούς , εργασιακός μεσαίωνας για τους πολλούς δηλαδή συμβάσεις έργου ! χλιδή και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για τους λίγους ) κλπ .
    Αλήθεια κύριε STINGER που ήσασταν όταν οι διευθυντές στην εταιρία από δέκα έγιναν πενήντα δυο , όταν ο διευθύνων σύμβουλος ζήταγε τη λυματολάσπη της Ψυτάλλειας , όταν η διοίκηση της εταιρείας ξεπούλαγε σε εξευτελιστικές τιμές το μετάλλευμα και όταν η τιμή έπεφτε κάτω από τα συμφωνηθέντα προχώραγε στην καταγγελία της σύμβασης με τον πελάτη .
    Αλήθεια κύριε STINGER που βρισκόσασταν όταν γινόντουσαν πανηγύρια με τα πριμ , πόνους και αυξήσεις τεράστιες στα διευθυντικά στελέχη .
    Αλήθεια κύριε STINGER που κρυβόσασταν όταν δήμαρχοι της περιοχής ήταν είτε εργαζόμενοι !! είτε μέλη στο Δ.Σ. της εταιρείας .
    Αλήθεια κύριε STINGER που κατοικοεδρεύατε όταν καταθέτατε σε διαβούλευση τις Μ.Π.Ε και κρύβατε την αλήθεια από τους πολίτες .
    Άκουσε κύριε STINGER κάτι που ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είσαι διασωληνομένος μέσα στο σύστημα που εκμαυλίζει ψυχές , φρονήματα , ιδέες , ιδεολογίες και ανθρωπισμό .
    Τα ψέματα βρίσκονται στο τέλος τους γιατί έχουν κοντά ποδάρια και όσοι συμμετείχαν και συμμετέχουν στην ανάδειξη του ψεύδους σε βάρος του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής μέσα από τις δήθεν επιστημονικές Μ.Π.Ε θα αποκαλυφθούν .
    Αγαπητέ «φίλε» κανένας «ένοχος» δεν αθωώνεται όταν καταγγέλλει τους άλλους «εγκληματίες» έστω και αν αυτοί είναι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια η ο Παλαιοκώστας .
    Δεν απαλλάσσεστε κύριε STINGER εσύ και οι συναυτουργοί σας επειδή κάποιοι πυρομανείς η οικοπεδοφάγοι η τυχοδιώκτες καίνε τα δάση ενώ σεις τα καταστρέφετε και δεν προχωράτε σε ουσιαστική αποκατάσταση .
    Δεν απαλλάσσεστε από καμία ευθύνη επειδή οι μεταλλουργικές βιομηχανίες ρυπαίνουν με τοξικά απόβλητα το περιβάλλον απλά ομολογείτε την συνενοχή σας .
    Δεν παροικούμε την Ιερουσαλήμ κύριε STINGER και γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο σας ως μανδαρίνου και σπογγολάριου υπέρ μιας εταιρείας που έχει κακό παρελθόν και ίσως θεωρείτε πως με το να κατηγορείτε τους αγρότες ότι μολύνουν και ληστεύουν τον υδροφόρο ορίζοντα θα πάρετε συγχωροχάρτι για την αλόγιστη σπατάλη νερού που πραγματοποιείτε με μη αδειοδοτημένες γεωτρήσεις και παράλληλα φορτώνετε με τόνους σκόνης σιδηρονικελιούχου μεταλλεύματος τα αγροτικά προϊόντα και τη θάλασσα .
    Μάθε «φίλε» πως το κρασί των δειλών είναι το ψέμα . Όμως επειδή συνήθως οι «δειλοί» εμφορούνται από ιδεολογήματα αριβισμού , έπαρσης , αντικουλτούρας και φασισμού δεν έχουν την δύναμη μήτε της αυτοκριτικής μήτε το θάρρος να
    ομολογήσουν την αλήθεια όσο νοιώθουν «δυνατοί» κάτω από ένα μανδύα προστασίας των ισχυρών .
    Αν όμως οι ισχυροί αρχίσουν να στραβοπατάνε τότε οι «απολογητές» κυριεύονται από το χειρότερο συναίσθημα που είναι ο φόβος της επερχόμενης τιμωρίας , συναίσθημα το οποίο έχεις αρχίσει να εκδηλώνεις με τα γραπτά σου .
    Στην προκείμενη περίπτωση εμείς οι ΑΛΛΟΙ σου ρίχνουμε μια ιδέα αν είσαι έξυπνος μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και θεωρούμε ότι είσαι , γι` αυτό λοιπόν ξεκινά και ξεσκέπασε την αλήθεια για όλα και όσα γνωρίζεις αφού έτσι θα προσφέρεις καταλυτική βοήθεια σε ΣΕΝΑ και μόνο ΣΕ ΣΕΝΑ .
    Δεν πιστεύουμε και δεν θέλουμε να πεις την αλήθεια από λόγους αλτρουισμού και αγάπης προς το κοινωνικό σύνολο γιατί αυτά είναι συναισθήματα ακριβά και πρέπει να υπάρχουν στο D.N.A είτε μέσω κληρονομικότητας είτε να `ναι επίκτητα λόγω παιδείας και καταγωγής .
    Αν λοιπόν έχουμε κάνει λάθος μπορείς να επικαλεστείς ύστερα από αυτοκριτική και λόγους αλτρουισμού και αγάπης προς τον συνάνθρωπο προκειμένου να δηλώσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ .
    Πες μας τι κάνει αυτός ο εκσκαφέας της φωτογραφίας που ανήκει σε εργολάβο και που παίρνει αδρανή υλικά από το νταμάρι στης ΑΚΡΕΣ , από ποιον έχει πάρει άδεια ; πες μας αν βρει θειούχα πετρώματα που θα τα τοποθετήσει ; πες μας γιατί στην ίδια φωτογραφία φαίνεται ότι έχουν ετοιμάσει νέα φουρνέλα ; πες μας μέχρι που θα το φτάσει το νταμάρι ο εργολάβος .
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.