Άλλη μια προσφυγή κατά του “Χωροταξικού της Βιομηχανίας”


Μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε για την κατάθεση άλλης μιας προσφυγής στο ΣτΕ κατά του “Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού για τη Βιομηχανία” από πολίτες του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου.

Συμπληρώσαμε το νέο αυτό στοιχείο στην προηγούμενη ανάρτησή μας, αλλά το τονίζουμε κι εδώ για να μην περάσει απαρατήρητο.


2 απαντήσεις στο “Άλλη μια προσφυγή κατά του “Χωροταξικού της Βιομηχανίας””

  1. Για όσους και όσες δεν το είδαν χτες στο MEGA είχε μια εκπληκτική εκπομπή που αφορούσε μεταλλεύτηκες δραστηριότητες χρυσού, τη δράση της εταιρείας και την τοπική κοινωνία στην περιοχή Ρόσια Μοντάνα στην Ρουμανία. Η εκπομπή ήταν η εμπόλεμη ζώνη του Σπύρου Δανέζη. Πραγματικά θα άξιζε να πάρετε μια κόπια και να δείτε την εκπομπή. Ήταν σοκαριστική και έκανε την εταιρεία φύλο και φτερό.

    • Παναγιώτη, βλέπω ότι η “Εμπόλεμη Ζώνη” ανεβάζει όλες τις προηγούμενες εκπομές της στη σελίδα της στο διαδίκτυο οπότε νομίζω ότι σύντομα θα μπορούμε όλοι να την δούμε στους υπολογιστές μας. Πάντως θα ζητήσουμε και μια κόπια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.