To “Kυνήγι Θησαυρού” στο Ηράκλειο Κρήτης


enoiko_137pxTo “Κυνήγι Θησαυρού” – μια αναφορά στα μεταλλεία χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα” προβάλλεται σήμερα στις 20.00 (…δηλαδή τώρα), στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, στα πλαίσια της θερινής συνάντησης της ομάδας “εν Οίκω”.

Η τριήμερη διοργάνωση (11-12-13 Ιουνίου 2009), στην οποία συμμετέχουν περίπου 60 καλλιεργητές και χειροτέχνες, περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα από συζητήσεις, ειδικά σεμινάρια, μικρές εκδηλώσεις και γιορτές.

Το “Κυνήγι Θησαυρού” έχει συναντήσει θερμή υποδοχή από τον κόσμο, όπου κι αν προβλήθηκε. Η ταινία αποκαλύπτει αυτά που οι εταιρείες, οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης φροντίζουν να μένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό: τη σκοτεινή πλευρά των “μεγάλων επενδύσεων”, τον αγώνα των απλών ανθρώπων για να προστατεύσουν τον τόπο τους, τις μάχες με τα ΜΑΤ, τους στρατιωτικούς νόμους…  και τις  δραματικές επιπτώσεις των μεταλλείων στο περιβάλλον, που ειδικά οι άνθρωποι που καλλιεργούν τη γη, τις αντιλαμβάνονται αμέσως.

Το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του τριημέρου στο http://www.ecocrete.gr/index.php?option=content&task=view&id=6097


Μία απάντηση στο “To “Kυνήγι Θησαυρού” στο Ηράκλειο Κρήτης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.