H εξόρυξη κάτω από τη Στρατονίκη στην TVXS


Eκτενές άρθρο για την παράνομη εξόρυξη με εκρηκτικά κάτω από τη Στρατονίκη στην TV Χωρίς Σύνορα του Στέλιου Κούλογλου (http://www.tvxs.gr/v9151), με πλήρες ιστορικό και συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους του “Παρατηρητηρίου” Τόλη Παπαγεωργίου. 

[youtube=<a href=”http://www.youtube.com/watch?v=LDaySugdoVA”>http://www.youtube.com/watch?v=LDaySugdoVA</a>]


4 απαντήσεις στο “H εξόρυξη κάτω από τη Στρατονίκη στην TVXS”

  1. Μου κάνει εντυπώσει πως κανένα Κόμμα της Βουλής δεν μιλά για το θέμα .Είναι τόσο ασήμαντο το θέμα η προσωπικό μερικών τρελών…

  2. Εμένα μου εκανε ομως εντυπωση οτι το θεμα δεν ετρεξε οπως θα επρεπε.
    Πηγε καλα σε ψηφους αλλα λίγα σχόλια (τα 3 δικά μου) και οχι τοσες πολλες προβολές.
    Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι ακριβώς γίνεται.
    Αντίθετα οταν προβάλαμε την ταινια ¨κυνηγι θησαυρου” και ενημερωσαμε τον κοσμο για την Στρατονίκη εδω στην Παρο, ο κόσμος τρελλάθηκε.
    Θελει προσπάθεια απο όλους να αναδειχθεί το θέμα.
    Είναι έγκλημα.
    Οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν.

    • Eμείς χρόνια τώρα έχουμε κουραστεί να τα φωνάζουμε αυτά τα πράγματα…
      Το θέμα “θάβεται” από τα μεγάλα ΜΜΕ πρώτον γιατί είναι μπλεγμένα (χοντρά) και τα δυο μεγάλα κόμματα και δεύτερον γιατί είναι στη μέση ο Μπόμπολας και ο Κούτρας. Και δεν θα γίνει ευρύτερα γνωστό παρά μόνον αν θελήσει κάποιος άλλος εκδότης, για τους δικούς του λόγους, να χτυπήσει το Μπόμπολα. Δυστυχώς. Εδώ δεν έγραψαν καν για την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας! Παρεμπιπτόντως, ούτε η TVXS το έγραψε…
      Εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθεια για την ανάδειξη του θέματος γιατί στην πραγματικότητα μας αφορά όλους.
      Δεν γνωριζα ότι το υπέροχο “κυνήγι θησαυρού” προβλήθηκε στην Πάρο και χαίρομαι πολύ που το ακούω!

  3. Aφισσα της εκδηλωσης , εστειλα στον Σταθη και στην Μαρια-Ευα. Αν θελετε μαζι με τα σχολια της εκδηλωσης να σας τα στειλω.
    Σημασια εχει οτι οι καθηγητες θα το προβαλλουν στο λυκειο και η Αντιδημαρχος θελει να ξαναγινει η προβολη και να τεθει το θεμα για ψηφισμα στο δημοτικο συμβουλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.