Ενημερωθείτε σωστά από τον «ΣΚΑΪ» #skouries


Από vasilinos

Οι εξελίξεις τρέχουν. Πριν λίγο 4 κάτοικοι της Ιερισσού καταδικάστηκαν για δήθεν κατάληψη του Δημαρχείου σε έναν (1) χρόνο φυλάκιση. Εμείς δεν κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις· η κρίση ήδη ανατέθηκε στο Εφετείο Θεσ/νικης, με έφεση που κατατέθηκε από τους κατοίκους και είναι σίγουρο ότι 100% θα αθωωθούν, διότι είναι αθώοι.

Εμείς απλά αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι συμφωνούμε με τον «ΣΚΑΪ» και κυρίως με τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Πορτοσάλτε, παρ’ότι τα λέει «πάρα πολύ διακριτικά». Δείτε το κάτωθι βίντεο.

Το «σίριαλ» του Υπουργού κ. Σταθάκη συνεχίστηκε σήμερα στην Βουλή. Στη διαδικασία απάντησης των επερωτήσεων των βουλευτών, βεβαίωσε δημοσίως, αρμοδίως, κατηγορηματικά ότι αφού εξασφάλισε τις άδειες για την Ολυμπιάδα και τον Κοκκινόλακα (που είναι πάνω στο ενεργό σεισμικό ρήγμα και «ωρύεται» ο Καθηγητής κ. Παπαζάχος»), σήμερα στη Βουλή ο κ. Σταθάκης καθησύχασε και για τις Σκουριές όσους ανησυχούν. «Αν δεν πάρετε ψυχοφάρμακα… γράψτε μου». Δείτε το κάτωθι βίντεο.

Διερωτώμεθα, τι γίνεται; Προφανώς ό,τι και με το «σχίσιμο» του μνημονίου, «σκληρότατη διαπραγμάτευση» έως ότου με εύλογο πρόσχημα, να πωλήσουν και «την μάνα και τον πατέρα τους». Σωστά σας ενημερώνει ο «ΣΚΑΪ» και ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Πορτοσάλτε, αλλά και ο κ. Λοβέρδος, αλλά δεν τους ακούτε. Δείτε στο κάτωθι βίντεο.

Τι θα κάνουμε, λοιπόν; Η συμβουλή μας είναι, πληροφορηθείτε μόνο από τον «ΣΚΑΪ» και την έγκριτη δημοσιογράφο του κα Ιατρού, που λέει ότι Κυριακή 17-9-17 και ώρα 11.00 π.μ. γίνεται συλλαλητήριο στην Ιερισσό, γιατί σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ «όλοι μαζί μπορούμε» . Δείτε το βίντεο.

Το κίνημα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αργό θάνατο από τους ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ, απλά αυτοί κάνουν σκληρή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, όπως και με το μνημόνιο. Φυσικά τι θα κάνουν οι δύο συμβαλλόμενοι, εσάς που ζείτε εδώ δεν σας ενδιαφέρει, γι’αυτό ο κ. Σταθάκης σας λέει πώς θα την κάνει τη Διαιτησία, και του επιτρέπουμε να κλείσει, ενημερώνοντάς σας. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι θα γίνει στην Διαιτησία, τους όρους, τη διεξαγωγή, και το αποτέλεσμα. Όσοι μας έχετε εμπιστοσύνη, αναμείνατε στην επόμενη ανάρτησή μας. Θα δείτε όλη τη Διαιτησία.

Επανερχόμαστε.


Μία απάντηση στο “Ενημερωθείτε σωστά από τον «ΣΚΑΪ» #skouries”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.