Ο Μπογιόπουλος απαντά (όπως πρέπει) στον Παπαπαναγιώτου για Eldorado #skouries


Aπό το info-war.gr

Από την εποχή που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα η Eldorado έχουμε ακούσει δεκάδες δημοσιογράφους να υπερασπίζονται τα συμφέροντά του καναδικού κολοσσού με κείμενα και εκπομπές που θα μπορούσαν να έχουν βγει απευθείας από τα γραφεία τύπου της εταιρείας.

Από τα δελτία ειδήσεων του Mega, επί συνιδιοκτησίας Μπόμπολα, μέχρι τις ειδικές εκπομπές-αφιερώματα στον ΑΝΤ1 η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη και έφτασε σε σημεία παροξυσμού τα τελευταία 24ωρα.

Λίγες φορές όμως κάποιος δημοσιογράφος έφτασε σε τέτοια επίπεδα παροξυσμού όσο Μ.Παπαπαναγιώτου στον Real. Δυστυχώς για αυτόν και ευτυχώς για τους ακροατές έχει πλέον απέναντί του το Νίκο Μπογιόπουλο ο οποίος φρόντισε να μην αφήσει ούτε ένα επιχείρημα αναπάντητο.

Αξίζει να ακούσετε και τα 30 λεπτά της εκπομπής.


Μία απάντηση στο “Ο Μπογιόπουλος απαντά (όπως πρέπει) στον Παπαπαναγιώτου για Eldorado #skouries”

  1. «ιδίως εκ του γεγονότος ότι δεν έχει εκτελεστεί πρόγραμμα δοκιμών σε κατάλληλη ημιβιομηχανική κλίμακα, επί τόπου του έργου. Εξ αυτών και από τα κατωτέρω αναφερόμενα, δεν κρίνεται σκόπιμη η ενδελεχής και ακριβής επεξεργασία όλων των υποβληθέντων στοιχείων και ειδικότερα αυτών που αναφέρονται στη μεθοδολογία επεξεργασίας των συμπυκνωμάτων Ολυμπιάδας και Σκουριών για την παραγωγή τελικών προϊόντων. Παρʼ όλα αυτά ενδεικτικά και όχι εξαντλητικά επισημαίνονται και οι κάτωθι ελλείψεις του υποβληθέντος φακέλου…».http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/ste%203191_2015.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.