Άγριος ξυλοδαρμός αγωνιστή από μεταλλωρύχο στη Μ. Παναγιά #skouries


Άγριο ξύλο και τραμπουκισμοί από μεταλλωρύχους χθες το βράδυ σε καφετερία της Μεγάς Παναγιάς. Ένας αγωνιστής ενάντια στα μεταλλεία στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος από εργαζόμενο της Eldorado που του επιτέθηκε με σκαμπό. Ο δράστης “αναζητείται”.

Πάντως αν η αστυνομία της Αρναίας καταφέρει, έστω και μία φορά στα τόσα χρόνια, να βρει και να συλλάβει μεταλλωρύχο μέσα στο 48ωρο του αυτοφώρου, αυτό θα είναι πραγματικά  είδηση και να μας το πούνε για να το γράψουμε!

Είναι ήδη γνωστό οτι σε αυτήν την περιοχή όπου εδώ και χρόνια μαίνεται μια μεγάλη σύγκρουση, με τους πολίτες να αγωνίζονται να προστατεύσουν τον τόπο τους από τις καταστροφικές δραστηριότητες μιας εταιρείας εξόρυξης και την αστυνομία να βρίσκεται στη μέση, η εταιρεία (κατά δική της δήλωση) χρηματοδοτεί την τοπική αστυνομία.

Οι αναγνώστες ίσως θα βρουν επίσης ενδιαφέρον το γεγονός οτι η σύζυγος του διευθυντή του Α.Τ. Αρναίας εργάζεται στην Eldorado. Και ίσως καταλάβουν αρκετά πράγματα για το τι συμβαίνει στη ΒΑ Χαλκιδική και ποιος είναι ο ρόλος της αστυνομίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.