Παρ 1/4: Διαμαρτυρία στις Σκουριές. Σαβ 2/4 LIVE οικονομικής ενίσχυσης


Παρασκευή 1 Απριλίου

Διαμαρτυρία στις Σκουριές

Συγκέντρωση 18:00 στο Χάλι-Γκάλι (Ιερισσός)

Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης

αφισα1-4-16

Live οικονομικής ενίσχυσης των διωκομενων

Σάββατο 2/4 ώρα 22:30

στο Dam με το Αερικο

Ό,τι και να γίνει εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για τη ζωή, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Δεν θα κάνουμε πίσω γιατί δεν παζαρευουμε τίποτα από αυτά.

12512762_1721220611486867_100211767332904245_n


3 απαντήσεις στο “Παρ 1/4: Διαμαρτυρία στις Σκουριές. Σαβ 2/4 LIVE οικονομικής ενίσχυσης”

  1. Ιωσηφ Σεκερογλου
    11 ώρες · Taxiárkhis, Ελλάδα ·
    Τις άδειες !! Θα τις πάρουν όλες… Κ για τα φράγματα… Μετά το Πάσχα στις Σκουριές θα γίνεται χαμός απο εργασίες !! Αλλα κ περίπου 600 άτομα θα δουλεύουν στις Σκουριές… Αυτα που γράφω θα έπρεπε να βγούνε στον κόσμο κ να τα πούνε άλλοι.. Η ιστορία – παραμύθι έφτασε στο τέλος τής. Επι κυβέρνηση Ν. Δ κ ΠΑΣΟΚ. δεν δούλευαν τόσοι πολλοί εργαζόμενοι Όσοι θα δουλεύουν Μετά το Πάσχα… Τα μέτρα φύλαξης απο την Ε. Λ. Α. Σ θα είναι αυξημένα πολύ. Κ άς φώναζε η κυβέρνηση του Σύριζα οτι απαγορεύεται η ΈΛΑΣνα φυλάει ιδιωτικές εταιρίες… Θα το δούμε κ αυτό
    .. Κ θα το ζήσουμε !! Τώρα θα επιτρέπεται η φύλαξη ιδιωτικής εταιρίας από την ΕΛΑΣ !! Τι άλλαξε άραγε κ επιτρέπονται όλα Τώρα Στις Σκουριές….??

    • …ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ….(ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ)…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!!!(ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ <2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)…
      Ο ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΤΩΡ….ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ…..ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.