Ο Κλέων Γρηγοριάδης για τη διαπλοκή Μέγκα – Μπόμπολα – Eldorado (VIDEO) #skouries


Από luben.tv

Μπορεί να γίνεται συχνότερα αυτό;

Η εκπομπή “Ανατροπή” του μεγκάλου καναλιού και του λαοφιλούς δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία προβλήθηκε εχθές το βράδυ, είχε θέμα “ΜΜΕ: Απειλούν ή Απειλούνται;“.

Μάλιστα στο πάνελ είχαν καλεσμένο μεταξύ άλλων τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος την περίοδο του δημοψηφίσματος είχε γλεντήσει on air το κανάλι του Mega από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Μπόμπολα, μέχρι που του έκοψαν την σύνδεση.

Εχθές το βράδυ ο Γρηγοριάδης “ξαναχτύπησε”, μιλώντας για την διαπλοκή των ιδιωτικών καναλιών, και συγκεκριμένα για τις σχέσεις του Άκτορα με την Eldorado Gold, δηλαδή τις σχέσεις του Mega με την εταιρία που διαχειρίζεται τις Σκουριές, αφού και το Mega και o Άκτωρ ανήκουν στον άνθρωπο που πιθανότατα ελέγχει μέχρι και τη μάνα σου.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης αναφέρει λοιπόν ως παράδειγμα διαπλοκής των ΜΜΕ την σχέση διαπλοκής του Mega με την Eldorado Gold και ο Πρετεντέρης απαντάει στον Κλέων Γρηγοριάδη ως εξής:

Να πω το εξής. Μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, απλά, δραστηριοποιείται, δεν λέω τώρα δεν θελω να ακξσδαλασδ λκξασδξκλασdoradogold δλασκξ. Θα ρωτήσουμε τον Άκτορα κάποια στιγμή, ή την Eldorado θα ρωτήσουμε. (…) Θέλω να πω ότι αν παίρνουμε μετρημένο το τι κυκλοφορεί ότι αποτελεί διαπλοκή, δεν είναι έτσι.

Βρείτε τι εννοούσε στην απάντησή του ο Γιάννης Πρετεντέρης και κερδίστε μια ξενάγηση στα μεταλλεία της Eldorado Gold.


3 απαντήσεις στο “Ο Κλέων Γρηγοριάδης για τη διαπλοκή Μέγκα – Μπόμπολα – Eldorado (VIDEO) #skouries”

  1. Πως μπορώ να σας στείλω μια παρουσίαση σε power point για το ιστορικό της υπόθεσης του χρυσού στην Χαλκιδική και ποιοί κρύβονται πείσω απο τον Μπόμπολα και ελέγχουν όχι μόνο την κατάσταση στις Σκουριές και αλλού αλλά και τα πάντα στην Ελλάδα και κανείς δεν τολμήσει να μιλήσει. Είμαι ομΌτιμος καθηγητής του ΑΠΘ και τώρα σας γράφω απο την Shenyang στην Κίνα.
    Ρωτήστε τον κύριο Καραστέργιο για εμένα.
    Η παρούσιαση στην οποία αναφέρομαι εχει γίνει απο εμ´ενα μέτρα απο έρευνα και εχει παρουςιαςτέι στους Δεσμούς Ελλήνων και στο βιβλιοπολέιο Αριστοτ´ελειο στην οδό Ερμού στην Θεσσαλον´ικη. Είναι σε power point και νομίζω οτι θα σας ενδιέφερε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.