Σκουριές: Κοινοποιήθηκε το παραπεμπτικό βούλευμα για τους κατηγορούμενους για τον εμπρησμό του εργοταξίου


halkidiki-skoyries-hrysos_1Κοινοποιήθηκε σήμερα το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για την γνωστή υπόθεση του εμπρησμού του εργοταξίου των Σκουριών. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή που εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα λόγω της διατάξης του ανακριτή (των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στο στάδιο της προανάκρισης) τους κοινοποιήθηκε το βούλευμα και τους παραπέμπει στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραπέμπονται όλοι οι κατηγορούμενοι πλην ενός (δηλαδή 21 από τους 22) σχεδόν με όλες τις βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος τους μεταξύ αυτών σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α)

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες και κινήσεις των νομικών σχετικά με το θέμα.

Σ.Π. / Alterthess


7 απαντήσεις στο “Σκουριές: Κοινοποιήθηκε το παραπεμπτικό βούλευμα για τους κατηγορούμενους για τον εμπρησμό του εργοταξίου”

  1. περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για αυτές της απαράδεκτες,άδικες και ανήθικες δίωξης

  2. HELLAS- Εμείς δίχως Ορυχεία Χρυσού ,Χαλκού και …Αποθήκες τοξικών και πυρηνικών αποβλήτων μπορούμε να ζήσουμε ,Εσύ δίχως ψάρια ,κτηνοτροφία ,μέλι καθαρό αέρα και νερό θα ζήσης??? .Άρα σε Παρακαλώ κόψε της “εξυπνάδες” μιας και το IP σου …..καταγράφτηκε !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.