Ο Δήμος Αριστοτέλη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ενώπιον του ΣτΕ #skouries


Aπό vasilinos

aristotel-web1Σε συνέχεια των προηγούμενων αναρτήσεών μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αρχιμ. π. Χριστοδούλου, πήγε στο ΣτΕ στη βοηθό Εισηγήτρια κα Μαυροπόδη και της είπε: «Μου είπατε όταν σας ρώτησα τη Δευτέρα 27-10-2014, ότι κανένας δεν είχε καταθέσει Απόψεις επί της αιτήσεως του Αρχιμ. Χριστοδούλου. Σε επικοινωνία μας όμως με τον Δήμο Αριστοτέλη, μας είπαν ότι ο Δήμος έστειλε τις Απόψεις του με courier και παρελήφθησαν τη Δευτέρα από μία υπάλληλο του ΣτΕ, την κα Αθανασούλα. Τι ακριβώς συμβαίνει;»  Η απάντηση της βοηθού Εισηγήτριας ήταν: «Νόμιζα ότι σας ενδιέφεραν μόνον οι Απόψεις όσων ήταν κατά»!!!

Θα θέλαμε να υπομνήσουμε ότι η εν λόγω βοηθός Εισηγήτρια ήταν βοηθός Εισηγήτρια και στην προηγούμενη προσφυγή των κατοίκων, η οποία τότε ελάμβανε γνώση διά των εγγράφων της Διοικήσεως ότι δεν έχει εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο, οπότε πλέον τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται. Όπως σας υποσχεθήκαμε, θα σας κοινοποιούμε τα πάντα σε κάθε εξέλιξη της διαδικασίας, διότι όλα γίνονται για εσάς και με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση.

Σήμερα λάβαμε τις Απόψεις του Δήμου Αριστοτέλη που κατέθεσε με την παρέμβασή του ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όπως κι εσείς θα διαπιστώσετε, είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με ξεκάθαρη θέση τοποθετείται υπέρ του δημοσίου συμφέροντος του Δήμου, υπέρ ενός προσφεύγοντος δημότη του και κυρίως υπέρ της νομιμότητας, η οποία κατάφωρα καταπατείται από το ΥΠΕΚΑ και την  «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.».

Σας παραθέτουμε το εν λόγω έγγραφο για να λάβετε γνώση.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.