«ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ»


Aπό vasilinos

untitled-erotima

Εχθές εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Φυσικού Πλούτου, Δ/νση Μεταλλευτικών & Βιομηχανικών Ορυκτών, Τμήμα Α΄ του ΥΠΕΚΑ, η από 17-9-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ «έγκρισης της τεχνικής μελέτης εγκαταστάσεων διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων υποέργου Σκουριών-φράγματα και χώροι απόθεσης τελμάτων εμπλουτισμού μεταλλείου Σκουριών».

Ο αρχιμ. π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου απέστειλε την κάτωθι Κατεπείγουσα ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ του στην υπηρεσία και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου: 14979/18.9.2014. Τη δημοσιεύουμε για να λάβετε γνώση και παρακαλούμε να συμβάλετε στο να κοινοποιηθεί σε όσους το δυνατόν περισσότερους, ώστε να λάβουν γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Για οποιαδήποτε απάντηση λάβουμε, θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Ευχαριστούμε.


5 απαντήσεις στο “«ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ»”

  1. Τι πράγματα είναι αυτά;
    “ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ του Αρχιμ. Χριστόδουλου Αγγελόγλου” και από πάνω τίτλος
    “ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ;”
    Τς,,, τς… τς,,, σκανδαλίσθηκα!!!

    • Αυτο είναι το πρόβλημα … σκανδαλιζεστε ευκολα με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ουσία. Σκανδαλιζεστε με μια εκφραση και όχι με τη μεροληψια και την ανηθικότητα της εξουσιας.

      • Αγαπητή Άννα,
        Εγώ σαν ευσεβής χριστιανός σκανδαλίσθηκα για τη γειτνίαση του Σατανά με τον αρχιμ. π. Χριστόδουλο Αγγελόγλου, ο ποίος από ότι βλέπω είναι και αυτός κατά της εξουσίας, η οποία είναι «μεροληπτική και ανήθικη».
        Επειδή έχω εκφράσει επανειλημμένα τις απόψεις μου για την «ουσία» του πράγματος, τόσο για τη μεταλλευτική δραστηριότητα, όσο και για τη στάση της εξουσίας (οπότε , μάλλον, την ξέρετε), θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, η οποία παραπέμπει και σε μια δεύτερη !
        Εσείς είσθε κατά της «εξουσίας» γενικώς, είσθε, δηλαδή, αναρχικιά, ή μόνο κατά της συγκεκριμένης «μεροληπτικής και ανήθικης» εξουσίας;
        Αν συμβαίνει το δεύτερο, πώς θα βλέπατε μια «εξουσία» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως, από ότι διάβασα, πρότεινε ο αναρχικός κ. Μπαλάφας, νυν συριζαίος και παλιότερα συλληφθείς ως τρομοκράτης;

        • Διαβάσατε το κείμενο πρίν σχολιάσετε ;
          Ρωτάω γιατί η φράση: “ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ;” είναι γραμμένη από τον Αρχιμανδρίτη και όχι από το antigold.gr

  2. Εγώ έγραψα απλώς ότι σκανδαλίσθηκα με τη γειτνίαση του Αρχιμ. π. Χριστόδουλου Αγγελόγλου με το Σατανά. Αν “η φράση”είναι του ιδίου του Αρχιμ. π. Χριστόδουλου Αγγελόγλου, τότε, τόσο το χειρότερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.