Κάλεσμα για κοινή πορεία των κοινωνικών κινημάτων στη ΔΕΘ, 6/9/2014


2014_09_06_thessaloniki

Κάλεσμα για κοινή πορεία των κοινωνικών κινημάτων στη ΔΕΘ (Σαβ. 6/9/2014)

Όλοι εμείς που, εδώ και χρόνια, αγωνιζόμαστε ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις στη Χαλκιδική, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία, καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, νέο, αγωνιζόμενο πολίτη να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο και δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, συντροφικότητας και αγώνα.

Στα χρόνια των μνημονίων, της λιτότητας, του ξεπουλήματος, της καταστολής, της άθλιας προπαγάνδας, των εκπτώσεων στη δημοκρατία και της συντεταγμένης επίθεσης σε ανθρώπινα, πολιτικά, εργασιακά και ατομικά δικαιώματα, την απάντηση θα δώσουν τα κοινωνικά κινήματα και οι δομές αλληλεγγύης.

Πιστεύουμε ότι με την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τους κοινούς αγώνες μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς ηγέτες, καθοδηγητές και σωτήρες. Όλοι μαζί μπορούμε να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας, το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, την πλουραλιστική ενημέρωση, την εργασία.

Σας καλούμε, σε μια μαζική, ανεξάρτητη και αυτόνομη κινητοποίηση στη

Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 5:00 μ.μ. στην Αγία Σοφία,

όπου τα κοινωνικά κινήματα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα κοινό μέτωπο ενάντια στην εξαθλίωση, το ξεπούλημα, την καταστροφή και την απαξίωσή μας

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης

ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Μία απάντηση στο “Κάλεσμα για κοινή πορεία των κοινωνικών κινημάτων στη ΔΕΘ, 6/9/2014”

  1. “Χωρίς ηγέτες, καθοδηγητές και σωτήρες”
    “Σας καλούμε, σε μια μαζική, ανεξάρτητη και α υ τ ό ν ο μ η κινητοποίηση”
    Βρε, καλώς τους μικροαστούς αναρχικούς, πρωτοπόρους σε κάθε αντιδραστική κίνηση, από την εποχή του μακαρίτη του Προυντόν, υπερασπιστές της μικρής, καθυστερημένης μικρής παραγωγής και άσπονδους εχθρούς κάθε προόδου, ιδίως της βιομηχανικής.
    Όλοι μαζί, λοιπόν, ακροδεξιοί, συριζαίοι και αναρχικοί, πηγαίνετε να διαδηλώσετε την υποστήριξή σας στη μιζέρια, την καθυστέρηση και την υποανάπτυξη, με την προσκόλλησή σας στο παρελθόν και την αντίθεσή σας σε οποιοδήποτε δειλό και μικροσκοπικό βηματάκι προς τα μπρος τολμάει να κάνει η κυβέρνηση της αστικής τάξης, που, δυστυχώς, δεν είναι και πολύ καλύτερη από εσάς (για να μην πω ότι είναι σαν τα μούτρα σας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.