Μήνυμα αλληλεγγύης από την Naomi Klein και τον Avi Lewis


Aπό soshalkidiki

avi-naomi_9-12-05“Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την επίσκεψή μας στον, ανεκτίμητης αξίας, φυσικό θησαυρό της Χαλκιδικής και την οικολογική καταστροφή του εκτυλίσσεται εκεί.

Από τότε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τρόμο, καθώς οι επιθέσεις προς τους αντιτιθέμενους στα μεταλλεία έχουν αγγίξει νέα επίπεδα, παρά το γεγονός ότι οι τοπικές κοινωνίες έκαναν ξεκάθαρη την άποψη τους στις κάλπες: αυτό το εξορυκτικό σχέδιο απορρίφθηκε σαφώς από αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι μ΄αυτές τις γενναίες γυναίκες, που για άλλη μια φορά βάζουν τα σώματά τους μπροστά στις πύλες της Eldorado Gold. Αντιμετώπισαν κρατική βία, δικαστικές διώξεις και άλλα αντιδημοκρατικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου νομοσχεδίου που πρόκειται να ψηφιστεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο αποτελεί ντροπή). Αγωνίζονται για να σώσουν το νερό και τη γη τους. Η ιστορία είναι στο πλευρό τους.

– Naomi Klein and Avi Lewis”


Μία απάντηση στο “Μήνυμα αλληλεγγύης από την Naomi Klein και τον Avi Lewis”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.