Έκθεση Διεθνούς Αμνηστίας: “Κράτος εν Κράτει: Κουλτούρα Κακομεταχείρισης και Ατιμωρησίας στην Ελληνική Αστυνομία”


 

2014-0403-A-law-into-themselves_report (dragged)Διαβάστε εδώ τη συγκλονιστική έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας η οποία περιλαμβάνει και αναφορές στη βίαιη καταστολή των αντιδράσεων ενάντια στα σχέδια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για τη Χαλκιδική.

Με αφορμή την παγκόσμια δημοσίευση της έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας “Κράτος εν κράτει: Κουλτούρα κακομεταχείρισης και ατιμωρησίας στην ελληνική αστυνομία”, στις 3 Απριλίου, το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την αστυνομική αυθαιρεσία και ατιμωρησία στην Ελλάδα και στην Τουρκία, την Παρασκευή, 4 Απριλίου, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).

Θα μιλήσουν:

Ηλίας Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

Murat Çekiç, Διευθυντής τουρκικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

Θα συντονίσει ο Κώστας Αρβανίτης, Διευθυντής Στο Κόκκινο 105,5.

Θα μιλήσουν, επίσης, άνθρωποι οι οποίοι έχουν πέσει θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας στην Ελλάδα: Γιάννης Καυκάς (Αθήνα) Μανώλης Κυπραίος (Αθήνα), Μάριος Λώλος (Αθήνα), Θεοδώρα Χρυσούλη (Ιερισσός)

2014-0403-A-law-into-themselves_report (dragged) 1 2014-0403-A-law-into-themselves_report (dragged) 3 2014-0403-A-law-into-themselves_report (dragged) 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.