Ο «ΚΑΡΑΤΖΑΣ», Η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ»


ceb1cf81cf87ceb9cebaceb7-webΟι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνουν λίγη από την χρυσαφένια φυσική ομορφιά του υδατορρέματος «Καρατζά», που ελήφθησαν από εμένα λίγες ημέρες πριν. Σας τις προσφέρω ως ένα φθινοπωρινό δώρο· είναι από το τμήμα που ακόμα δεν το «υλοτόμησαν» οι επενδυτές.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποδεικνύουν σύμφωνα με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής την «απλή νόμιμη υλοτόμηση» που γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες υλοχρηστικής και τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου, σε μη οριοθετημένο με Π.Δ. υδατόρρεμα, για έργο που δεν έχει αδειοδοτηθεί (κ.λ.π. σοβαρότερα προβλήματα)!!! Αν αυτά σύμφωνα με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής είναι σύννομα, τότε εγώ δικαιούμαι να πιστεύω ότι μπορεί να είμαι ο Μέγας Ναπολέων..! Για δε τους Συμβούλους της Επικρατείας, για όσα απεφάνθησαν περί αυτής της «εγκεκριμένης» επένδυσης με την υπ’αριθ. 1492/2013 απόφαση και με την 398/2012 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών, έχω να αναρωτηθώ δημοσίως: «Τόσο πολύ υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;»  Και έχω δημοσίως να τους πω ότι και οι δύο αυτές αποφάσεις τους είναι δομημένες στη συνειδητή διαστροφή της αλήθειας, την οποία διέστρεψαν με πρόθεση και δόλο για να συγκαλύψουν μια τεράστια παρανομία. Αυτά που αναφέρω έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα, και τα λέω για δικαστικούς λειτουργούς του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ. Αν αυτά που δημοσίως καταγγέλλω δεν είναι αλήθεια, αν είναι συκοφαντικά και ψευδή, τότε αν κάποιος Εισαγγελικός Λειτουργός ή Δικαστικός Λειτουργός που διαθέτει ελληνικό φιλότιμο θεωρεί ότι πλήττεται και πρέπει να περιφρουρηθεί το κύρος της Δικαιοσύνης και να μην καταρρακωθεί (ακόμα και η «Ελληνικός Χρυσός» έχει υποχρέωση να το κάνει), οφείλει δηλ. να ενημερώσει τους Συμβούλους της Επικρατείας που εξέδωσαν τις εν λόγω αποφάσεις και να τους πείσει ότι πρέπει να καταθέσουν εις βάρος μου άμεσα έγκληση και να κινηθεί εις βάρος μου η αυτόφωρη διαδικασία και υπόσχομαι να μην κάνω χρήση του δικαιώματός μου ούτε και για 48ωρη αναβολή για να προετοιμασθώ. Γνωρίζει η κα Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πολυγύρου κα Ρόκκου ότι είμαι απολύτως έτοιμος και είναι καλό να την συμβουλευθούν, μπορεί να τους βοηθήσει. Εν πάση περιπτώσει ας βοηθήσουν λίγο και τα Σώματα Ασφαλείας, διότι η χορηγός τους εταιρεία ξοδεύει τόσα χρήματα για την σε κάθε επίπεδο     -οικονομική και υλικοτεχνική- υποστήριξή τους. Εδώ μιλώ ξεκάθαρα και δεν χρειάζονται πιθανολογήματα τηλεφωνικών μου συνομιλιών και φανταστικές ερμηνείες.

1-xartis

Το υδατόρρεμα «Καρατζά» πριν τις 15-4-2013 που υπεγράφη το υπ’αριθ. 15/2013 Πρωτόκολλο υλοτόμησης. 2-topioΆρχισε από τον Απρίλιο 2013 η «νόμιμη» διεργασία

 Όλες οι κάτωθι φωτογραφίες αποτυπώνουν σύμφωνα με το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου καθ’όλα νόμιμη υλοτομία(!) που διενεργείται στο μη οριοθετημένο υδατόρρεμα «Καρατζά» και είναι «απολύτως σύμφωνη» με τους κανόνες υλοχρηστικής και το Προεδρικό Διάταγμα 19/1928, κεφ.β και κεφ.ΣΤ΄ (βιβλίο Β, Τμ.Α) του Ν.Δ. 86/1969, βλ. Δασικό Κώδικα Π.Δ. 89/1969, άρθρ. 268.

3-cebccf80cebfcf85cebbcebdcf84cebfceb6ceb14-cebccf80cebfcf85cebbcebdcf84cebfceb6ceb1 5-cebccf80cebfcf85cebbcebdcf84cebfceb6ceb1 10-karatza 7-cebccf80cebfcf85cebbcebdcf84cebfceb6ceb1 6-cebccf80cebfcf85cebbcebdcf84cebfceb6ceb1 8-cebaceb1ceb8ceb5cf84ceb79-karatzaΓια όσους ζουν στον 21ο αιώνα και είναι από μεγαλουπόλεις και δεν γνωρίζουν τι είναι τεχνικές παρεμβάσεις μέσα στο δάσος, που αλλοιώνουν υπέρμετρα τα διακριτικά φυσικά μορφολογικά στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου δασικής έκτασης και υποβαθμίζουν τη φυσική μορφή υδατορρέματος πριν οριοθετηθεί, για να τους βοηθήσω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό με πνεύμα χιούμορ από την «καταστροφή» που συντελείται από την «παράνομη» υλοτομία που γίνεται με «μπουλντόζες» από τον Δασικό Συνεταιρισμό της Μ. Παναγίας.

1-das-web2-das-web4-das-web 3-das-webΚι αν αναρωτιέστε, εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί δεν απευθύνoμαι στην ελληνική δικαιοσύνη και τα αναρτώ στο blog;  Σας ενημερώνω ότι απευθύνθηκα και με όσα συνέβησαν, σήμερα προέβην σε δήλωση παραίτησης εκ του συγκεκριμένου δικογράφου και όχι του δικαιώματός μου, για το οποίο επιφυλάσσομαι.

Διά χειρός και εν πνεύματι Αληθείας

Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου,

Πνευματικός και Εφημέριος του Ι. Ησυχαστηρίου

«Παναγία, η Φοβερά Προστασία»


6 απαντήσεις στο “Ο «ΚΑΡΑΤΖΑΣ», Η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ»”

  1. Ε, άμα το “κίνημα” έχει μαζί του και τη «φοβερά (!!!) προστασία» της Παναγίας κι ενός κοτζάμ Αγγέλογλου και δη Χριστόδουλου (!) που από το “ησυχαστήριό” του δε λέει να ησυχάσει και εξαπολύει τους μύδρους του ενάντια στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που, όπως φαίνεται εξαγοράστηκε από την Ελληνικός Χρυσός (καλά, για τα Σώματα Ασφαλείας αυτό είναι αυτονόητο) για να “διαστρέψει με πρόθεση και δόλο την αλήθεια, για να συγκαλύψει μια τεράστια παρανομία”, ένα τέτοιο κίνημα δε φοβάται τίποτα.
    Ο σεβαστός αρχιμανδρίτης προκαλεί (προβοκάρει) το ΣτΕ να ζητήσει την ποινική του δίωξη για προσβολή της δικαιοσύνης, ξέροντας θαυμάσια τι αισθήματα θα δημιουργούσε κάτι τέτοιο στο θρησκόληπτο ελληνικό λαό, ξέροντας πολύ καλά τη φύση του ελληνικού κράτους που παριστάνει το αστικό, ενώ ακόμα δε λέει να προχωρήσει στο χωρισμό του από την εκκλησία (που η Τουρκία τον έχει κάνει από τα χρόνια του Κεμάλ), του κράτους που δεν τόλμησε να καθιερώσει τον πολιτικό γάμο και βρήκε τη μεσοβέζικη λύση του ισάξιου του πολιτικού γάμου με το θρησκευτικό, του κράτους που εξέδωσε ταυτότητες χωρίς θρησκευτικό φακέλωμα των πολιτών του μόνο κατόπιν πιέσεων της ΕΕ, του κράτους που δεν τόλμησε να δημεύσει την εκκλησιαστική και μοναστηριακή αμύθητη περιουσία και απέλυσε τον Υπουργό που είχε εκφράσει τη βέβηλη άποψη, του κράτους που στο κατάπτυστο άρθρο 3 του Συντάγματός του αναγνωρίζει δουλόπρεπα την “Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού” ως “επικρατούσα θρησκεία”, κλπ., κλπ.
    Εύλογο, λοιπόν, είναι όταν έχεις απέναντί σου ένα τέτοιο κράτος-δούλο της Εκκλησίας να έχεις το θράσος να βρίζεις το ανώτατο δικαστικό του σώμα, ξέροντας ότι είτε θα δεχτεί την ύβρη με απόλυτη αταραξία, είτε θα κινηθεί κάποια δίωξη, που θα ξεσηκώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα (ή «ποίμνιο» – κοινώς πρόβατα) εναντίον των βέβηλων δικαστών που δεν υπομένουν με χριστιανική ανεξικακία το διασυρμό τους από τον αγγελικό κύριο Αγγέλογλου.
    Υ.Γ. Σαν κερασάκι στην τούρτα, σήμερα ήρθε στη φόρα και η φοροδιαφυγή 5 εκ. ευρό, του βουλευτή κ. Καρπενάρου, του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που είναι από τους στυλοβάτες της αντίθεσης στην εξόρυξη του χρυσού. Σωστά, τι να τον κάνουν το χρυσό της Χαλκιδικής όταν η φοροδιαφυγή είναι τέτοιος Πακτωλός χρημάτων;

    • Ναι, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις των παπάδων που δεν σκύβουν το κεφάλι και έχουμε την ΤΙΜΗ να έχουμε έναν εδώ! Δεν ξέρεις τίποτα για τον άνθρωπο και γι’αυτό επιτίθεσαι στην ιδιότητα. Εύκολο. Χυδαίο. Σε χαρακτηρίζει.

    • Αγαπητέ,
      αφού είσαι τόσον ορθολογιστής, άνοιξε και κανένα βιβλίο να μάθεις περί εξορύξεως χρυσού, περιβάλλοντος, κλπ.
      Ξέρεις, αυτό λέγεται επιστήμη και είθισται να λαμβάνεται υπ΄ όψιν στα κοσμικά κράτη που τόσο θαυμάζεις.

      Επίσης, αφού είσαι τόσο εγκυκλοπαιδιστής, διάβασε και λίγους διαφωτιστές, μήπως και καταλάβεις τι είναι το τεκμήριο αθωότητος και γιατί είναι συκοφαντία να αποκαλείς τον Καπερνάρο φοροφυγάδα.

      Αυτά – και καλή σου νύχτα.

  2. Φυσικά και με χαρακτηρίζει! Εχθρεύομαι ιδιότητες (ή θεσμούς) και όχι τους ανθρώπους που τις έχουν (ή τους εκπροσωπούν). Για τους ανθρώπους δεν έχω έχθρα ούτε μίσος, αλλά μια “χριστιανική” αγάπη (παρόλο που είμαι άθεος). Αυτός κατ’ εμένα είναι ο “μαρξιστικός ουμανισμός”, χίλιες φορές πιο ειλικρινής και καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο ανθρωπισμό, ακόμα και τον πιο ανυπόκριτο και αγνό. Εκείνο που θεωρώ μεμπτό στη στάση του αρχιμανδρίτη είναι ακριβώς ότι οχυρώνεται πίσω από την ιδιότητά του και κάνει μια προβοκατόρικη ενέργεια(βέβαιος όντας για το αποτέλεσμα), παραβαίνοντας ξεκάθαρα το νόμο περί σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων και προκαλώντας την Πολιτεία να τολμήσει να τον διώξει, για να μπορέσουν οι παπάδες (και όχι μόνο) να φωνάξουν ότι διώκεται η πίστη!
    Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι ανανδρία και αν πραγματικά ο συγκεκριμένος ιερωμένος είναι σωστός άνθρωπος, όπως υπονοείς (πράγμα που δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω), θα πρέπει να το συναισθανθεί και να υπαναχωρήσει.
    Υ.Γ. Με βρίζεις “χυδαίο” και λες πως η χυδαιότητα “με χαρακτηρίζει”. Θα το έλεγα “συκοφαντία”, αλλά, μπορώ να δεχτώ ότι σε απατά η μνήμη σου. Μήπως η αντίθεση των απόψεών μας σε παρασύρει; Πάντως, όπως βλέπεις, διαφωνούμε και σ’ αυτό το σημείο. Εγώ δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Γιατί δε λες τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα; Το ΣτΕ ήταν σωστό όταν σας δικαίωνε και τότε οι αποφάσεις του ήταν σεβαστές, ενώ τώρα δεν είναι; Γιατί την πρόκληση ενάντιά του δεν την έκανε κάποιος άλλος (π.χ. ο κ. Παπαγεωργίου) και την κάνει ο αρχιμανδρίτης;

  3. Αγαπητή Αφροδίτη (επί τη ευκαιρία, πολύ ωραίο όνομα)
    Α. Όπως έχω εξηγήσει παλιότερα, όλες οι αντιρρήσεις κατά της εξόρυξης του χρυσού (με αφορμή το περιβάλλον, την υγεία των κατοίκων, τον τουρισμό, την πατρίδα του Αριστοτέλη, την «πύλη του Αγίου Όρους», κλπ., κλπ.) είναι προσχηματικές, γιατί, όπως γράφει το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» : «Για μας το θέμα είναι πολιτικό… το θέμα είναι να εξορύξεις ή να μην εξορύξεις». Το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας (τότε που ήταν «σωστό») όταν απέρριψε την αίτηση της προηγούμενης εταιρίας για εξόρυξη (με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει, να φύγει από την Ελλάδα και να αφήσει τους μεταλλωρύχους απλήρωτους) ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝ την Περιβαλλοντική Μελέτη, που υπέβαλε η εταιρία. Τι να την κάνεις την επιστήμη, λοιπόν, όταν η άλλη πλευρά τη χρησιμοποιεί σαν πρόσχημα, για να θολώσει τα νερά;
    Από την άλλη μεριά, μου λες ότι θαυμάζω τα «κοσμικά κράτη». Ναι, τα θεωρώ σίγουρα προτιμητέα από τα θεοκρατικά κράτη. Εσύ, δηλαδή, θαυμάζεις τα θεοκρατικά κράτη; Νοσταλγείς τις πυρές της Ιερής Εξέτασης και τον Ίντεξ των απαγορευμένων βιβλίων; Ή μήπως τα μουσουλμανικά κράτη με τη σαρία και τη μαντήλα;
    Β. Τον κ. Καπερνάρο δεν τον συκοφαντώ παραπάνω από ότι τον συκοφαντεί το ΣΔΟΕ. Εγώ άκουσα στις ειδήσεις ότι το ΣΔΟΕ κατηγορεί τον κ. Καπερνάρο (και τον κ. Μητρόπουλο, για να μην ξεχνιόμαστε) για φοροδιαφυγή 5 εκατ. ευρό. Άρα, αν το θεωρείς συκοφαντία, πρέπει να κατηγορήσεις για συκοφάντες τα μέλη του ΣΔΟΕ, όπως έκανε ο κ. Καπερνάρος, δηλώνοντας πως δεν περίμενε «να πέσουν τόσο χαμηλά». Εμένα, το πολύ-πολύ να με ψέξεις για αφέλεια και ευπιστία, που καταπίνω αμάσητα όσα λέει ένα ανώτατο όργανο του κοσμικού κράτους. Περιμένω, όμως, και τη μήνυση του κ. Καπερνάρου εναντίον των συκοφαντών του ΣΔΟΕ. Μακάρι, ο άνθρωπος να είναι λευκός σαν περιστέρι.
    Όσο για το τεκμήριο της αθωότητας : Αυτό είναι ένα «πλάσμα δικαίου», όπως λένε οι νομικοί, που το έχουν όλοι, αθώοι και ένοχοι, μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους. Ακόμα και κάποιος που έσφαξε έναν άλλο μπροστά σε 10 μάρτυρες, θεωρείται αθώος, μέχρι να καταδικαστεί από το δικαστήριο. Αυτό δε σημαίνει καθόλου ότι δεν είναι ένοχος, απλά, «κατά τεκμήριο» είναι αθώος. Το «τεκμήριο» αυτό το ρόλο παίζει, σαν «πλάσμα δικαίου», να εξομοιώνει καταστάσεις αληθινές με μη αληθινές, όπως δύο δικηγόροι, αν ληφθεί υπόψη ως τεκμήριο του εισοδήματός τους τα τετραγωνικά μέτρα των γραφείων τους, μπορεί να πληρώσουν τον ίδιο φόρο, ανεξάρτητα από τους αμοιβές τους, αν τα γραφεία τους έχουν το ίδιο εμβαδόν.
    Από την άλλη μεριά, όταν καθιερώθηκε το τεκμήριο αθωότητας από τη Γαλλική Επανάσταση, όλοι οι Διαφωτιστές είχαν πεθάνει. Ίσως στα γραφτά τους να ζητούσαν να καθιερωθεί. Αλλά, δε χρειάζεται κανένας να ψάξει εκεί για να το βρει, γιατί, πια, είναι πάγια αρχή της αστικής Ποινικής Δικονομίας.
    Πάντως, εγώ και να αποδειχθεί ότι το ΣΔΟΕ θέλησε να σπιλώσει την τιμή του κ. Καπερνάρου, θα μπορώ να πω σαν την Εύα : «ο όφις (το ΣΔΟΕ) με ηπάτησε».
    Καλά να περνάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.