28η Οκτωβρίου 2012 Ιερισσός, Μία παρέλαση με νόημα (video και φωτογραφίες)


Η νεολαία της Ιερισσού αυθόρμητα και κόντρα στα “πρέπει” των δασκάλων τους παρέλασαν στους δρόμους της Ιερισσού με τα σύμβολα της αντίστασης κατά της καταστροφής του τόπου τους από ξένες επιχειρήσεις χρυσού!

Οι επιχειρήσεις αυτές κόντρα σε επιστημονικές μελέτες και πορίσματα, όπως του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. του Τ.Ε.Ε Κ.Μ, της Γεωπονικής Σχολής, του Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επαγγελμάτων, πλήθος μελετών ανεξάρτητων καθηγητών πανεπιστημίου και κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας του λαού της Χαλκιδικής, προχωρούν τα καταστροφικά τους σχέδια με μόνο όπλο τους τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος και την εκμετάλλευση της ένδειας πολλών συμπολιτών μας.

Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ!

[http://www.youtube.com/watch?v=8R4IUroKhMg&feature=player_embedded#!]

Φωτογραφίες: ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ

Μία απάντηση στο “28η Οκτωβρίου 2012 Ιερισσός, Μία παρέλαση με νόημα (video και φωτογραφίες)”

  1. Μπράβο στα παιδιά. Πριν από 8 χρόνια παραθερίζαμε στην Ουρανούπολη και είχαμε συζητήσει με κατοίκους της Ιερισσού και της Στρατονίκης για το έγκλημα των εταιρειών εξόρυξης. Τότε ήταν η TVX Gold.
    Έχω δανειστεί υλικό σας για ανάρτήσεις μου με θέμα τις Σκουριές. Ελπίζω να μην σας πειράζει. Καλή συνέχεια και θα συνεχίσω να γράφω για τον αγώνα σας. (http://lotofagus.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html
    http://lotofagus.blogspot.gr/2012/10/blog-post_11.html)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.