ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


231897892504029.jpg?r=0.3807267371298417

Eδώ η σελίδα συλλογής υπογραφών

Το inpost.gr παίρνει πρωτοβουλία να οργανώσει μια ηλεκτρονική δράση που θα αφορά την συλλογή υπογραφών από τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η επένδυση των Χρυσωρυχείων στην Θράκη.

Σκοπός μας είναι, να μαζέψουμε όσο περισσότερες υπογραφές μπορούμε και να το γνωστοποιήσουμε στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων. Η αντίσταση και ο αγώνας του Θρακιώτικου Λαού ενάντια σε όσους επιβουλεύονται τον πλούτο της περιοχής και απειλούν να υποβαθμίσουν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας συνεχίζεται … διαδικτυακά!

Για όσους ξέχασαν, για όσους αμέλησαν, για όσους αδιαφόρησαν, είμαστε εδώ για να θυμίσουμε: Δεν χρειάζεται να σκάψουμε για να βρούμε χρυσό, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο χρυσός βρίσκεται μπροστά μας, τον βλέπουμε, τον αναπνέουμε.

Είναι τα δάση μας, τα βουνά και οι παραλίες μας. Αυτός είναι ο θησαυρός που πρέπει να διαφυλάξουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Όχι στα Χρυσωρυχεία Θράκης – Ναι στην Ανάπτυξη που σέβεται το Περιβάλλον.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάντε κλικ εδώ και υπογράψτε κατά της επένδυσης των Χρυσωρυχείων στην Θράκη. Χρειάζεται μόνο το όνομα σας και προαιρετικά ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.