“ΑΛΗΘΕΙΑ”


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PQGpzh7CUdg&feature=player_embedded]

Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ
Μια κραυγή-καταγγελία για τις εταιρίες χρυσού και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.
Πέργαμος- Τουρκία
ΒΑ Χαλκιδική- Ελλάδα
Πόσο ίδια μοιάζουν!!!
Λαδιαβίτης με τη συνδρομή αγαπημένων φίλων.

5 απαντήσεις στο ““ΑΛΗΘΕΙΑ””

  1. οπως το λετε , μιαζουν αλλα ΔΕΝ ειναι το ιδιο. Μιλανε για κυανιο, οχι για flash smelting ( μιλαμε για cu +au, oχι ολυμπιδιανα κυτασματα)….εκτος αν το λεει τουρκικα…..δλδ για Κιλkις μερια ..πολυ κaλο video.
    Ειδαμε ομως στο earth google maps και το diseldorf , μεσα στην πολη το ορυχειο. Εγω παντος ζω Ελλαδα, οχι Περγαμο. εδω οι αδεια κανει να βγει 7 χρονια με προσθετα περιβαλοντολογικα μετρα οπως μας ειπαι και η κ. Καραβασιλη. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ κι ας την προσβαλουνε μερικοι μερικοι με τροπο λες και δεν εχουν κινονικη μορφοωση…(μανταμ)
    Στα τελευταια 3 σχολια στην ‘αντιπαραθεση” με την κ. Καραβασιλη, προβαλη τον εαυτο ο κ. σΣτεφανης ετσι φαινετε. τωρα αν κανω λαθος…θα με συγχωρεση ο παππους απο το Στανο.
    Γιαγια απο Β/Χ

  2. γιατι τωση υποκρισια κυριε “νικο δημοσθενη”? Σας πρεπει? (αφου μονο το νουμερο παπουτσιων δεν μας γραψατε……Το Στανο καλα?
    Και ειπαμε, εδω γιοκ πολιτικη.

  3. Όταν θα μάθεις να γράφεις το düsseldorf σωστά ίσως τότε σε πιστέψουμε ότι το είδες και στο google earth Εύα .
    Τώρα αν θέλεις να συγκρίνεις Γερμανία με ελλάδα τι να σου πω ,τα λόγια είναι περιττά.Μπορει εδώ να λένε για flash smelting αλλα σκέψου ότι θα είναι για αρχή σε πειραματικό στάδιο δηλαδή αν δεν πιάσει τι γίνετε μετά,θα τα μαζέψουν και θα φύγουν ?????
    Σιγά μη πιστέψουμε την κ.Καταβασιλη που ολο λέει η Λαρκο μολύνει και πρέπει να κλήσει και ποτέ φυσικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ….στην Ελλάδα ζούμε πάρτε το χαμπάρι ….ολα απαγορεύονται και ολα επιτρέπονται …

  4. Σιγά μην πιστέψουμε την Καραβασίλη που την έχω ακούσει με τα ίδια μου τ’αυτιά να λέει “ειναι κοινό μυστικό ότι οι μελέτες λένε ψέμματα”…

    Σιγά μην πιστέψουμε την Καραβασίλη που λέει ότι χίλιες εξορύξεις τις έχουμε κάνει μπάχαλο, αλλά την χιλιοστή πρώτη θα την κάνουμε καλά…

    Σιγά μην πιστέψουμε την Καραβασίλη που την περιμέναμε για “διαβούλευση” στην Ιερισσό κι αυτή έκοβε βόλτες στην περιοχή παρέα με τον Κούτρα…

    Αντε να μη συνεχίσω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.